Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 286
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14930 Üzenet linkje2006-08-30 21:43:27 

Kedves Detti!

Ha láttad volna mit mûveltek a szállodánkba nem így nyilatkoznál. Úgy viselkedtek mint az állatok. A magyarok között is van ilyen ez kétségtelen. De a mi nyaralásunkat sikerült tönkretenniük. Lerészegedtek a sárga földig, szétverték a szállodai szobájukat,kidobálták az összetört székeket és üveget az emeletrõl, kötekedtek a vendégekkel. Nos ezek után ne várd, hogy dicsérgessem õket. S a véleményemet eddig is leírtam a továbbiakban is le fogom írni!! Akár tetszik akár nem.

# 287
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14931 Üzenet linkje2006-08-30 21:45:41 

Az angolokról meg szegény Daniék tudnának mesélni!
# 288
Dettti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14943 Üzenet linkje2006-08-31 07:32:18 

Kedves Kyra!

Nekem nem azzal van a gondom, hogy leírod a véleményed, mert az természetes, hanem azzal, hogy ezt ÁLTALÁNOSÍTÓ megfogalmazásban teszed/teszitek. Tudomásul kell venni, hogy mindenhol vannak barbár emberek, köztünk is. Pont erre mondtam, hogy amikor mi voltunk Benitsesben(júli elején) volt egy kb 10 fõs magyar csapat, akik úgy gondolták, hogy az egész szállodát kibérelték, és szinte rosszul kellett érezni magunkat, ha kimerészkedtünk a közös helyiségekbe, ne adj isten a medencéhez, amit abszolut birtokba vettek. Trágárságukat, viselkedésüket nem ecsetelném, képzelõerõd lehet hozzá... És akkor még nem említettem, hogy mit mûveltek további magyar utitársaink az ALL INCLUSIVE ellátás elõnyeit kihasználva. Véletlenül sikerült az egyik pincérünk félmondatát elcsípni(bár ne hallottam volna) , amint egy más nemzetiségû csapatnak ecsetelte a magyarokról alkotott véleményét. Nem kell mondanom, hogy negatív volt ugye?! Tiszta ciki, gondolhatod...

Egyébként nem hinném, hogy nekünk tetszene, ha hasonló stílusban mondjuk egy olasz fórumon írnának RÓLUNK-persze lehet, hogy megteszik, de ez õket minõsíti/minõsítené.

Tehát én csak arra kértelek ne általánosítsunk, és ezzel részemrõl lezártnak tekintem a dolgot, hisz egyébként nagyon hasznosnak gondolom a fórumot, jómagam is sok értékes infot szereztem innen, és más idevágó fórumokról is.

Remélem nincs harag..
Üdv
Detti

# 289
Btib
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14945 Üzenet linkje2006-08-31 08:09:16 

Kedves Dettti!

Felettébb érdekesnek tartom a véleményedet mások élménybeszámolójával kapcsolatban, mert úgy látom, hogy te az az utazó vagy, aki az apartmanból nézted meg Korfut. Olvashattad a lányok élménybeszámolójában az olaszokkal kapcsolatos élményeiket. Most jöttem haza Korfuról és így bizton állíthatom neked, hogy ez nem általánosítás. Sajnos az ilyen emberek miatt amilyen te vagy, lassan már szabadon véleményt formálni sem lehet. Légyszíves engedd meg másoknak, hogy megosszák a gondolataikat a többiekkel, és ne gátolj senkit szenteskedõ dumával.

szia

# 290
Dettti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14957 Üzenet linkje2006-08-31 10:58:41 

Drága Btib!

Visszaolvastad amiket írtál? Teljesen összefüggéstelen.

Csak azért írok, nehogy az legyen, hogy nem reagálok mondandódra.
"te az az utazó vagy, aki az apartmanból nézted meg Korfut" - biztos így van, hisz jól ismersz
"az ilyen emberek miatt amilyen te vagy" - nem hinném, hogy bárkit is megbántottam hasonló véleményekkel, fõleg nem ismeretlenül; nem tudom, hogy ki vagy Te, hogy engem, vagy bárkit minõsíts.

Ezen kívül: "ne gátolj senkit szenteskedõ dumával" : szerinted Te mit csinálsz, mikor ezt írod? Nem engem gátolsz abban, hogy leírjam a véleményem a magam stílusában(amit megint csak nincs jogod megkérdõjelezni)?????

icon_smile.gif

Ha bármi gondod van a továbbiakban velem kérlek a privátban folytassuk.

# 291
Btib
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14958 Üzenet linkje2006-08-31 12:20:04 

Kedves Dettti!

Nem írok privát, mert Te is publikálod a gondolataidat. Jogom van minõsíteni bármit ezen a fórumon, ahogy neked is amikor a lányok véleményét minõsítetted. Így hát fenntartom elõzõleg írt mondadómat, de csak abban az esetben ha nem Te vagy a moderátor:)icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif.

Ne húzd fel magad.

Barátod:) Btib
U.I: innentõl írhatsz privát ha gondolod.

# 292
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14959 Üzenet linkje2006-08-31 12:33:35 

Agios Georgios

Paleokastritsa

# 293
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14961 Üzenet linkje2006-08-31 12:49:54 

Hu ti aztán tudtok értelmes dolgokról vitatkozni. minek kell ilyenen egyáltalán el is gondolkodni. én is csak leirtam mi volt és ennyi. de hogy védõbeszédek meg ellenoldalak alakulnek ki teljesen felesleges. ez nem vitafórum hanem görögökröl szóló élményfórum icon_biggrin.gif
ne rontsátok el kérlek titeket

# 294
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14962 Üzenet linkje2006-08-31 12:54:05 

Itt rendesen izzik a levegõ, látom parázs hangulat alakult ki.... Jox köszi a "vizes képeket", remélem lehûti a kedélyeket.

Estella, Banyaveron üdv. nektek ismét kis hazánkban. Visszahúúúúz a szivetek MI?? Akkor jó, mert biztosan megfogott benneteket Korfu varázsa.

Kristóf, ha hazajöttél kis családoddal légyszi jelentkezz!!! Már alig várom , hogy leadj egy kis Moraitikai infót nekem, nagyon kíváncsi vagyok ám rátok!!

# 295
Stófi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14967 Üzenet linkje2006-08-31 13:51:20 

Sziasztok!!!!!!
Kristóf vagyok , Stófi névvel icon_cool.gif (Így sikerült......)
Itthon vagyunk!!! icon_biggrin.gif icon_cry.gif Egyszerûen fantasztikus, amit átéltünk, láttunk...éreztünk!!!!!!!!Egyenlõre szavakba sem tudom fogalmazni az érzéseinket....Televagyunk Korfu illatával , világával, ezzel az ,,életérzéssel,, amit ott kaptunk...Gyönyörû a sziget a maga ,,szagával,, illatával, növényzetével, kaotikus építkezésével(utcák?),közlekedésével...az ott élõ emberek kedvességével(és nem azért mert belõlünk él...hanem mert ilyen szívük van!!!!.A sziget különbözõ és még is egységet alkotó arcával, a köves ill. homokos partjaival..............GYÖNYÖRÛ úgy ahogy ,,ZEUSZ,, megteremtette nekünk...Ígérem képeket is felteszünk a fotóalbumba hamarosan és élménybeszámolóval is gazdagítom a fórumot,de még engedelmet kérek az ,,ülepedésre,, icon_redface.gif icon_redface.gif icon_biggrin.gif
Kristóf és pereputtya icon_biggrin.gif

# 296
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14974 Üzenet linkje2006-08-31 15:18:46 

Kedves Kristóf (stófi)!

Örülök hogy Te is beléptél a Görögországot imádók népes táborába. Korfu varázsa szinte mindenkit lenyûgöz. "Ülepedjenek" csak az élményeid, de ne felejts el beszámolót írni és fotókat küldeni majd, várjuk!

# 297
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14979 Üzenet linkje2006-08-31 16:59:11 

Sziasztok kedves Korfu imádok!!!

Már 4nap eltelt azóta mióta haza jöttünk és mostanra sikerült csak felébresztenem magam! Elég nehéz tudomásul venni, h. a nyaralásunkkal a nyárnak is vége! Kínomban már a jövõ nyarat tervezgetem icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
+próbálom nem ismételni, amit Banyaveron társam írt..
Elõször is a busz útról: reggel 6kor indultunk Pestrõl és hajnali 4:30kor már Igumenitsa kikötõben vártuk a kompot (ami sajnos csak 6:30kor indult).No, ez tényleg nem volt túl kellemes.. Mint a szellemek úgy szállingóztunk a hajnali ködben a kikötõben..
Nagyon nem tanácsolták nekünk a busz utat, pedig nem sokkal hosszabb, mint a Paraliai. Ha m1ek még 1*akkor is buszozok icon_biggrin.gif
Elsõ rémületünket az okozta, amikor az idegen vezetõ mondta, h.ne számítsunk Moraitikan nagy "party time"ra. Sidarit jobban tudja ajánlani nekünk.(KYRA, hány*eszembe jutott, h. Te azt tanácsoltad nekünk!!!)
Szó mi szó, arra a döntésre jutottunk, h. felruccanunk KORFU TOWN-BA.Az se számított, h. 2napja buszozunk, mentünk..
Ott imerkedtünk +elõször az olasz mentalitással. Errõl csak annyit, h. 7évig Olaszországba jártunk a családommal.Imádtuk az országot és az olaszokat is. Korfun valami ujjal szembesültem, azóta is keresem a magyarázatot, h. ezekkel az olaszokkal mi történt????
Vasárnaptól viszont annyira nem erõltettük, a Korfu Town-i bulikat..
Helyben maradtunk!
Igazából Moraitikan a Golden Beach és a Very Coco ami szórakozóhelyként funkcionál.A G.B. hajnali 3-ig tart nyitva, általában záráskor "álltunk tovább".Nagyon kedvesek a pincérek, miután több napja oda jártunk, csak úgy cserélgették a poharat elõlünk, épp,h. kiürült az 1ik pohár, már elõttem volt a másik..
A Bella Grecia apartman elõnye, h. tele van magyarokkal. A buszos társaság nagy része ott lakott. Mi nagyon szeretünk új embereket +ismerni, ez a kívánságunk teljes mértékben teljesült icon_lol.gif
Úgy érzem erõt kaptam 1 hosszabb erejû beszámolóra és inkább ott folytatom/folytatjuk az élmények leírását icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 298
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15017 Üzenet linkje2006-09-01 15:24:13 

Helló Estella!

Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat! icon_biggrin.gif Bármikor visszamennék, a sziget gyönyörû és ez kárpótol minden kellemetlenségért ami ott ért minket. icon_smile.gif Jövõre Korfura vagy Krétára megyünk. De felmerült Zante is. Jövõ nyár még nagyon messze van addig bõven van idõnk vacilálni ezen. icon_lol.gif

# 299
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15059 Üzenet linkje2006-09-03 15:59:49 

Jaheira!

Lassan már Neked is haza kell érkezned??!!
Hogy érezted magad Korfun??Ha megérkeztél írj majd bõvebben a nyaralásotokról!!!

# 300
Jaheira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15128 Üzenet linkje2006-09-05 20:30:09 

Sziasztok!
Vasárnap értünk haza paleoról! Nagyon szép volt, tök jó volt a szálloda, nagyon szép helyen voltunk! Rengetegfelé voltunk, kerkyra, glifada,agios gorgios, sidari,pantokrator... sorlhatnám.. gyönyörû volt!!!
Az olaszokról egyébként én is hasonló véleményen vagyok, nekem az autóval való közlekedésük nem tetszik.életveszélyesen vezetnek.. icon_eek.gif
Ugyanakkor a magyarokról is megvan a véleményem: a repcsin elszomorító volt egyesek viselkedése. miért van az, hogy pl az osztrákok tudnak sorban állni?? a magyarok mint az életükért, úgy rohantak(!) ki a buszból a repcsihez. a leszálláskor megtapsolták a pilótát...érdekes szokás.. úgy, hogy nem is õ teszi le a gépet, hanem az automata:))

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu