nincsmit... akkor én nem is nézegetem, ha te ilyen aktívan látogatod a honlapot! majd szólsz...
ez tényleg nem pénz érte, remélem most se lesz sokkal drágább.
egyébként a sors fintora, hogy mire lesz wizzair, nem tudok hazamenni. áprilisban kezdődik a szezon, onnantól kezdve képtelenség elszabadulni.
Igen, én is úgy látom, hogy átszervezik az idei indulási városokat. Ha jól látom olasz és spanyol desztinációk lesznek leginkább Budapestről, és ezek mind új lehetőségek a régiek mellett illetve helyett. Szerintem lecserélik vagy átszervezik a teljes elérhetőségeket.
Reméljük a legjobbakat !!!
Bízom benne, hogy lesznek görög állomások Bp-ről is...
Most olyan akciók vannak WizzAirnél, hogy ha jan 6-12 között megveszed a jegyet akkor akár 2590 Ft oda illetékkel együtt.
Pl: Milánó oda is és vissza is ennyi...
Én csak azt nem értem, hogy miért nincs egyáltalán fapados Görögországba?? Az egy dolog, hogy ilyenkor a kutya se megy nyaralni, de nem hiszem el hogy egy Athén-Bp. járatra nem lenne igény...
Tegnap megnéztem a Skyeurope ajánlatát...
Nagyon jó árban vannak más országok, érdemes megnézni.
Én szeptember 1-8-ig néztem, és Szardinia 21 600 Ft Bécsből. Ezenkívül sok más is van, Horvátország 15 euróért.
Szerintem is érdemes nézegetni a Sky oldalát, mindenkinek akinek nem gond a bécsi indulás, és hasznos figyelni a különböző akciókra, mert így jó áron foglalhatjuk le a repjegyünket. Nekem is megvan már a következő az Utazás kiállítás idejére.
Ági
Firkamanó!
Másik oldalon írod, hogy neten rendelve 1000,- Ft a fiz.kez. ksg.
Mivel fizetsz? Én MasterCard-al fizetek, de ilyen olcsón még nem úsztam meg. Utoljára (dec.ben) a 4 db-ért 8400,- ft-ot vontak le.
Üdv. Éva
Én is Mastercarddal fizetek, és wizz-nél 1050 Ft a fizetéskezelési ktg, easyjetnél kb 1500 Ft, és skyeuropnál pedig 5 euro.
Neked hogy kerülhet olyan sokba? Ez persze utanként személyenként.
Tehát ha elmegyek mondjuk Párizsba akkor fejenként ez plussz 2100-3000 Ft között van, légitársaságtól függően.
"Kis híján kétmilliárd koronás (mintegy 15 milliárd forintos) veszteséget könyvelhet el a szlovák SkyEurope fapados légitársaság a szeptember végével zárult 2008-as üzleti évben. A cég korábban soha nem zárt még ilyen nagy hiánnyal: az idei deficit a tavalyi két és félszerese. A társaságnál járatkorlátozásokra lehet számítani."
"Kis híján kétmilliárd koronás (mintegy 15 milliárd forintos) veszteséget könyvelhet el a szlovák SkyEurope fapados légitársaság a szeptember végével zárult 2008-as üzleti évben. A cég korábban soha nem zárt még ilyen nagy hiánnyal: az idei deficit a tavalyi két és félszerese. A társaságnál járatkorlátozásokra lehet számítani."
Firkamanó!
Jót mosolyogtam, amikor elolvastam a válaszod.
Írod, 1050,-/fő/út.
Én írtam, a 4 db került 8400,- ft-ba.
Tényleg sokkal többet fizettem, mint amit te szoktál !
Éva