#2083572013-08-06 11:18:52 Válasz a #208356. hsz-ra
Egyébként jelölj be a Facebookon, és ott szívesen reagálok az ottani postokra...kíváncsi vagyok, van-e vér a pucádban, de gondolom nincs
Azért én várom, hátha mégis találtál egy kis gerincvelőt valahol...nna?!
#2083582013-08-06 11:24:41 Válasz a #208355. hsz-ra
Egyébiránt a te híres emberbaráti segítségeidből itt a hellaszon eddig semmit sem tapasztaltunk - netán nem is létezik, csak az arcod ekkora?
Idéznél azokból a hsz-eidből is, amiben valamiféle picurka kis segítségére voltál bárkinek is?
Várjuk!
Gyűjtöd a Hsz - t ( mert nincs még elég ?) vagy ennyire szereted olvasni magad ?
------------------------------------------------------------------------------------
Mari407 írta:
Augusztus 13 - tól leszünk egy hétig Nei Porin... Valaki tudna abban segíteni, hogy mikor van ott a napfelkelte, és melyik részen kell keresni? Vagy hol tudom ezt megnézni?
Szia Mari407 !
Ha jók az értesüléseim , akkor augusztus 13.-án a Kassandra sziget felől 6
óra 37 perckor kel fel a nap és nyugszik 8 óra 31 perckor icon_smile.gif (
A kis segítség is segítség és főleg ha NEM KIOKTATÓ STÍLUSBAN !
#207973 Hozzászólás Elküldve: 2013-07-30 08:53:07
Hozzászólás témája: Re: Válasz Idézet
[quote="Vicosz"]Inkàbb ajànlom a csirkést a sarkon ,a föúton + szolgáltatàsuk: a wifi ingyenes. Mindig ott egyetek ahol a görögök is,ès ahol van forgalom..
.Koralli már régóta nem azt a szinvonalat adja sajnos!
Szia Ladybirdke !
Én is szeretnék Vicosz véleményéhez kapcsolódni . A Korallit én sem ajánlom , csak 1× ettünk ott , de elég is volt bőven belőle !
Ha az Alexandros Palace apartmanban fogtok lakni , akkor tudok ajánlani 1 tuti kajáldát !
Az apartmanból kijövet az első utcán ki jobbra , a főútra juttok ki , itt balra a központ fele és szintén bal oldalon van , sajnos az étterem nevére nem emlékszem , de azt tudom , hogy nem kell a központig bemenni !
Kóstoljátok meg , biztos ízleni fog . icon_biggrin.gif
Üdv : Afrodite.
#2083642013-08-06 12:11:38 Válasz a #208362. hsz-ra
Megtörtem a bizonyítékok súlya alatt, belátom, te vagy a hellasz fórumok lelke
Sorry, léptem!
Továbbiakat küldd a fb-olalamra
Ja, segítenél nekem? Hogy készül a grill csülök? Grillen?
Mit tehetek, ha az ut. iroda nem jelezte, hogy 1 órával előbb indul a gépünk és majdnem lekéstük?
Ha nem késted le a gépet és egy kis "futáson" kívül nem keletkezett anyagi károd a dologból akkor lényegében szerintem semmit sem tehetsz, max. annyit, hogy megírod melyik iroda volt és akkor aki azt olvassa óvatosabb lesz ha velük akar utazni.
Sziasztok!
Régóta olvasója vagyok a hellasz.hu fórumának. Nagyon sokat köszönhetek a fórumon élményeiket (pozitív/negatív) megosztó embereknek. Sok segítséget találtam a hozzászólásaikban.
Ezt a topicot is szívesen olvasgattam mert itt jelent meg mindaz ami a tematikus oldalon OFF lett volna. De az utóbbi napok nem méltóak még ehhez a topichoz sem.
Javaslom a moderátornak hogy kónyu, Afrodite30, és neipori fórumtárs részére indítson egy homokozó nevű topicot, mert ami az utóbbi pár napban itt ment az az óvoda kiscsoportjának a színvonala.
A dumcsiban talán ez az első (és talán utolsó) hozzászólásom. Igaz máshol sem sok van.
Jó nyaralást és sok élményt kívánok minden Görögországba és máshova utazónak.
#2084362013-08-07 11:15:55 Válasz a #208383. hsz-ra
Picit hosszú lenne vázolni, a lényeg, hogy nem megfelelő tájékoztatás miatt majdnem 300e Ft-unk. A kérdés az volt, erre alapozva, lehet-e kártérítést kérni.