#2208562014-07-16 20:41:24 Válasz a #220784. hsz-ra
Szia!Mi tavaly tomboláztunk és 4 és fél hónapos babánkkal utaztunk!Ahogy megtudtuk hogy Kefalóniára megyünk,azonnal kértük az irodát hogy a szálláson legyen babaágy+vízforralló!Mindent megoldottak,nagyon segítőkészek voltak!Amennyiban bármilyen kérdésed van írj!
Nagyon jó a fórum, tegnap találtam rá és sok-sok hasznos dolgot (infót) találtam! Mi aug. 11-től megyünk "valahova", de még nem értesítettek. Viszont a hozzászólásokból kiderült, hogy jövő hét elején lesz "osztás", tehát már nem sokat kell kibírnunk. Mi a buszos, szállodás csomagot választottuk annyi extrával, hogy kértünk félpanziót és semmit sem zártunk ki. Viszont érdekes hozzászólásokat olvastam. Bulgáriát nem nagyon preferálná senki (miért?), Horváto-ba senki sem ment, ugyanígy spanyolról is nulla infó. Igazából nem értem, hogy akkor minek vannak benne ezek a desztinációk az ajánlatban. Mi bárhová megyünk nagyon fogunk örülni neki, ezért nincs is konkrét vágyunk, hogy hova szeretnénk menni. Ajándékba kaptam az utalványt (ballagási ajándék az osztályomtól) amit megpótoltunk és a véletlenre bíztuk a nyaralásunkat. De mi ezt egy ajándéknak fogjuk fel. Ami jobban izgat, az a buszos út viszontagságai (még sosem voltunk csoportos utazáson), illetve a szálloda milyensége, színvonala remélem megfelelő lesz. Azt viszont nem nagyon értem, miért írjátok, hogy a buszos út nem nagyon éri meg?
Hát, nem tudom, az egész nap ki lenne moderálva? Mi rosszat írtunk? Na mindegy...
Grandpier, azért gondoljuk úgy, hogy a buszos, apartmanos nem feltétlen éri meg, mert annyi pénzért, mint amennyit befizetsz egy ilyen "lutri" útra, más irodánál kiválaszthatod a helyet, időpontot, apartmant, pl Apollon travel, Grand tours. De biztos jól fogjátok érezni magatokat, bárhova is mentek.
#2210622014-07-18 12:50:19 Válasz a #221054. hsz-ra
Köszönöm a választ. Igazából még sohasem mentünk utazási irodával "nyaralni" mert mindig saját magam szervezem az útjainkat. Mivel az utalványt ajándékba kaptam, ezért lett egy kicsit "megkötve a kezünk" az IBUSZ által. Amikor rámentem a cég honlapjára, hogy megnézzem mik a lehetőségeink, akkor figyeltem fel a mediterrán tombolára, ami nagyon szimpatikus volt. Láttam, hogy ez kell nekünk! A repülős szimpatikusabb lett volna, de a pénz nagy úr, és az most nem fért bele a büdzsébe. Mindenesetre várjuk már a választ, hogy hova megyünk.
Szia Grandpier. Jó lesz az a buszos út, hidd el, szerintem pedig ez jó ajánlat (hisz te magad irtad félpanzió). Valóban ki lehet fogni kedvező ajánlatokat más irodáknál is - utolsó pillanatban (ultra last minute utak), de valljuk be sokszor a hirtelen döntés rossz választást szül, akkor már jobb a szerencsére bizni. Szerintem Görögország lesz, az ismeretségi körömben többen mentek most igy Görögbe, de kiváncsian várjuk az uticélod. Kérlek ird meg, mi lett az eredmény. Jó készülődést.
#2211092014-07-18 21:07:12 Válasz a #221098. hsz-ra
Köszönöm a biztatást! Szerintem is Görögo. lesz, bár mint írtam nekünk mindegy. Csak igazából azt nem értem, hogy minek van a többi lehetőség, ha úgyis mindenki Görögországot kapja. Majd megírom mi lett a befutó.
Nem mindenki Görögöt kapja, csak szerintem elég sok görög ajánlat van, igy több is marad meg, és azokra húznak ki, amik nem fogynak el. Lehet Costa Brava vagy Bulgária vagy ... is. Nézegessétek a last minute ajánlatokat, és amikből a legtöbb van a ti általatok megadott héten az általatok megadott paraméterekkel (pl. félpanzió és csillagok száma), az az esélyesebb. Jó böngészést.
#2211732014-07-19 17:00:39 Válasz a #221114. hsz-ra
Köszi a tippet! Ha ezt nézzük akkor kétesélyessé szűkül a történet: Horvátország Hotel Opatia, vagy Kefalónia Hotel Lorenzo. Last minute-ba adja Zakintos Hotel Bozikis Palace-t, de a szobafoglalásnál már kiírja, hogy nincs szabad hely. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ezekből lesz valamelyik, vagy egy teljesen más befutó lesz.