Az előbb rossz helyre írtam: most találtam rá-www.jimakostours.hu-görög utakat lehet foglalni, elsősorban buszosakat, de görög és olasz hajókra is lehet náluk jegyet venni.
#1236622010-01-17 19:09:22 Válasz a #123661. hsz-ra
Helló!
Szerintem a Jimakos tours feketelistán van.2009-ben már valami gebasz volt velük,hiába voltak kinnt az utazás kiállításon.Utánanézek hátha megtalálom.De hátha valaki hamarabb megtalálja mint én.
Üdv:Tünde
#1237522010-01-18 19:55:18 Válasz a #123666. hsz-ra
Nem mondjátok, hogy a Jimakossal ekkora gáz van??? Anno ügyfeleim voltak, és nagyon csíptem a Görögöt is, meg a nejét, a két tulajt....Hát, ezek szerint sosem lehet tudni.
A nyaralásunkat repülőgép+komp variációban szerveztem meg a Santorini-Naxos-Paros-Santorini útvonalon.
A repülőgépünk 2010.július 03.-án indul vissza Santoriniről.
Egyetlen problémám van, hogy nem tudom eldönteni, hogy elegendő-e ezen a napon visszamenni Santorinire vagy biztonságosabb már egy nappal előbb visszautazni és minimálisra csökkenteni a szeles időjárás miatt nem közlekedő kompokkal kapcsolatos kockázatot.
Verkának voltak negatív tapasztalatai ezzel kapcsolatban, de emlékeim szerint Ők szárnyas hajóval utaztak volna és nem komppal. Vannak még ilyen kellemetlen tapasztalatok, vagy ezek a problémák csak a gyors hajókra vonatkoznak és nem a nagy testű járművekre?
#1323582010-04-28 15:56:51 Válasz a #132356. hsz-ra
Szia Jenike!
De jó, végül ez a kombi vált valóra? Sikerült jó áron repjegyet szerezni? Illetve... abból, hogy Santoriniről jöttök haza is, arra gondolok inkább, hogy egy hét Santorinit irodánál foglaltatok, nem? Mikor indul a repülő Santoriniről, csak este és még egy aznapi komppal el tudnátok érni?
Jól emlékszel, nekünk a gyorshajó nem ment tavaly. A lassú kompok jártak, azok azért elég nagyok. Ha van kedved, írhatnál néhány részletet a szigetkombis topikba, hogy hol mennyi időt lesztek, milyen lesz az út stb. Örülök, hogy sikerült összehozni!