#1885052012-06-22 22:58:28 Válasz a #188497. hsz-ra
Nézd meg jól a homokot, már amelyiken látszik, egész különleges színe van, és nagyon puha, bársonyos.
Inkább teszek képet hozzá
Van rajta, egy haltetem , de a homok minősége jól látszik!
Igazad van, csak egy képet raktam föl összehasonlításképpen, amin látszik az egész partszakasz, de az a kép tényleg nem mutatja szépnek. Teszek föl jobb képeket, mert szerintem Vathi Beach bent van a 3 legjobb strand között Thasszoszon!
Szerintem a legjobb a Paradise Beach. Nagyon szép, változatos a part, autóval jól megközelíthető, finom homok van ott, lassan mélyül a víz. Hátránya, hogy mindig sokan vannak ott és általában hullámos a tenger. Szerintem az a partszakasz Thassos reklámja, kirakata.
A második szerintem Makryammos Beach. Gyönyörű fehér a homok, lassan mélyül a víz, sajnos ez is elég zsúfolt.
A harmadik Vathi Beach, eldugott, édeni, nyugodt kis strandocska. A homok világos aranyszínű, finomszemcsés, A víz nagyon tiszta, hullám alig van. Hátránya az előző kettőhöz képest, hogy nincs semmi infrastruktúra, csak azt eheted, ihatod, amit vittél magaddal.
#1885372012-06-23 10:49:26 Válasz a #188532. hsz-ra
Igazad lehet. Nekem is csak onnan rémlik, hogy fizetni kellett, mert arra emlékszem, hogy sietni kellett a boltocskákban, meg a bazárokban, mert időre vissza kellett érni az autóhoz, mintha a parkolójegy járt volna le...
De lehet, hogy nem jól emlékszem
Ha valaki jár arra (erről a delfinszobros kikötőről van szó) majd megírja, hogy kell-e fizetni
#1885402012-06-23 11:13:38 Válasz a #188537. hsz-ra
De jó, hogy ilyen képeket is felraktok, könnyebb megjegyezni ha valami kapcsolódik hozzá.
Már tudni fogom melyik a delfines kikötő.
És hogy elvileg fizetős.
A Paradise beachet már sokan emlegették. És úgy tudom nincs is messze Potamiatól. Gyalogosan is el lehet oda jutni?
Már, miért akarnál gyalog menni? Autóval max. 15 perc.
A főútról lekanyarodva, földúton kell menni egy keveset, ezért nem mutatja egészen a partig. De lesz tábla, a földutas szakasz rövid, nem lesz baja az autónak. Ha ügyesek vagytok még árnyékba is tudtok parkolni.
De, két lejáró van, a partra, amit írtam a közelebbire vonatkozik.
Térkép