Szia Kszifiasz!
A képek szuperek és remélem az idei második nyaralás is pont úgy sikerült,ahogy elterveztétek!
Bocs,de nem tudom megállni :Te egy igazi Sarti fun vagy.hogy még Stavrosról is visszahúzott a szíved,ha csak 2 napra is! Ez az igazi hűség!!
Szia Beszter. Köszi. Egyébként tényleg jól sikerült. Egy helyre nem tudtam elmenni, azt sajnálom. Jövőre arra tervezem a nyarat, igy majd akkor. Ez Kavala lett volna. És igen Sarti az örök.
#1744432011-08-28 19:22:03 Válasz a #174441. hsz-ra
Húúúúúúúú és ezeket nem akartad feltenni????!!!Nagy hiba lett volna GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!KÖSZI!!!!!!!
Nekem a napfelkeltéről vannak olyan szép képeim,hogy hajjajj Most fotóztam Sartin a dombról,meg csináltam ehhez hasonló sok-sok gyönyörűséget,de gőzöm sincs,hogy kell őket ide feltenni
#1744502011-08-28 19:58:29 Válasz a #174441. hsz-ra
Szia Kszifiasz !
Látom ti is szerencsésen haza érkeztetek , ezek szerint épp váltottuk egymást , amikor mi átmentünk Stavrosra , akkor jöttetek ti Sartira !
Sajnálom , h nem futottunk össze , de ami késik , nem múlik ! Viszont ,,,,te pedig azt sajnálhatod , h nem voltatok Kavalán , gyönyörű hely Üdv : Pintyő.
Szia Pintyőke.
Remélem nagyszerüen sikerült a nyaralásotok. Hát igen Kavala, túl sok lett volna, de ott kinn eldöntöttük, jövőre Thassosra megyünk. Majd akkor meglátogatjuk.