Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2881
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174578 Üzenet linkje2011-08-30 14:05:18 

Ilyen Május és Szeptember végén Stavros partja és az utcák forgalma:I+II.
http://www.youtube.com/watch?v=RXUDmPGqCtw

http://www.youtube.com/watch?v=_dGmm0zspNs&feature=related

# 2882
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174646 Üzenet linkje2011-08-31 13:38:59 

Egy kis ídőjárás segítség:

http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=253240&la=16
Mivel hegyek veszik körbe,felettük felhőket fogtok látni mert a tengerparton végig sütni fog a nap! Jó utat minden indulónak.

Legutóbb Vicosz szerkesztette (2011-08-31 13:46:03), összesen 1 alkalommal
# 2883
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174647 Üzenet linkje2011-08-31 13:42:47 

icon_biggrin.gif
# 2884
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174845 Üzenet linkje2011-09-02 17:46:13 

Szept 01-től 10%-os emelés van??? Hazaérkezők, írjatok erről is!!!
# 2885
Szaberus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174868 Üzenet linkje2011-09-02 21:54:15  Előzmény #174845

Szia Kszifiasz!
Nagyon jók a képeid, alig várom, hogy élőben is lássam azokat a helyeket. A lakatlan szigetre kirándultatok? Mi is szeretnénk majd elmenni oda, remélem még akkor is indul majd ez a program.
Két hét múlva ilyenkor már mi is úton leszünk Stavros felé. Végre!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Alexandros Palace apartmanban adnak-e törölközőt? Mert feleslegesen nem akarok túl sokat bepakolni, elég lenne az, amit majd leviszünk a partra.
Mi a véleményed a telepített idegenvezetőről? Érdemes nála befizetni a fakultatív programokat, vagy inkább menjünk be egy ottani irodába, és fizessünk be ott? Tavaly Paralián így csináltuk, és sokkal olcsóbb volt, mint az idegenvezetőnél.
Az is tervben van, hogy egyénileg átbuszozunk Thessalonikibe. Ezzel kapcsolatban is szívesen veszek bárkitől bármilyen infót. Pl: Milyen időközönként jár busz, mennyibe kerül a jegy, a buszon lehet-e jegyet venni, vagy automatából. Thessalonikiben hol áll meg stb. Minden érdekel.
Bocsi a sok kérdésért, a segítséget előre is köszönöm.

# 2886
Kszifiasz
Törzstag
Törzstag
528 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174870 Üzenet linkje2011-09-02 22:31:48 

Szia Szaberus.
Először is köszönöm. A lakatlan szigeten voltunk, szerintem érdemes elmenni. A hajó ránézésre elég kicsi, de 36-an voltunk és elfértünk. A hajó neve Macedon. A szigetet körbe lehet úszni, de kell egy kis kondi hozzá. Csak messziről tűnik kicsinek. Fel lehet menni a tetejére, ami tele van kecske bogyóval, de kecskét nem láttam. Az apartmanba törölköző úgy emlékszem nem volt. Az idegenvezető jó fej, naponta kétszer jött. A telefonszáma ki van irva az előtérbe, bármikor lehet hivni. Más fakultativon nem voltunk, mivel autóval rengeteg helyre el tudtam menni. Sokan dicsérték Kavala-Thassos programot. Azt majd jövőre betervezzük mi is. A buszjáratokról semmit nem tudok. Van utazási iroda, autó-motor bérlési lehetőség. Körül kell nézni mielőtt döntesz. Ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel.

# 2887
Szaberus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174871 Üzenet linkje2011-09-02 23:50:17  Válasz a #174870. hsz-ra Előzmény #174870

Szia Kszifiasz!

Köszönöm szépen a gyors választ.
Mindenképpen elmegyünk a lakatlan szigetre, a Kavala-Thassos kirándulásra, meg Thessalonikibe. A két hétbe sok program belefér. A buszjárattal kapcsolatban legfeljebb majd megkérdezem az idegenvezetőt.

Más: Meg tudná mondani valaki, van-e Stavrosban vagy a környéken olyan hely (taverna, bár), ahol élő görög zene van, és be lehet ülni, esetleg táncolni? Nem szervezett görög estre gondolok.

# 2888
Zsuzsók
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175369 Üzenet linkje2011-09-10 10:42:30  Már csak pár nap a pihenésig

Pintyőke!

Régen írtál már az oldalra. Sikerült eldönteni, hogy hozzátok-e a kissebbik gyerkőcöt? Nálunk már nagy izgalomban van mindenki. Gondolom, már nálatok is és mindenkinél aki szeptember 16-án jön Stavrosba.
icon_lol.gif icon_lol.gif
Légyszi valaki írja már meg, hogy a részvételi jegyek átvételénél megmondják, hogy a buszon hol lesz az üllőhelyünk, illetve, hogy az apartmanban melyik szobába leszünk elhelyezve?
Sajnos nem kaptam rá választ, hogy gyerek vidámpark van-e Stavroson, mert az egyik fórumozó képei között találtam az illusion parkról képet.
mindenkinek üzenem, aki 16-án jön, hogy kitartás már csak pár nap és pihenés! icon_biggrin.gif

# 2889
Pintyőke60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
265 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175396 Üzenet linkje2011-09-10 21:45:52  Re:

Zsuzsók írta:
Pintyőke!

Régen írtál már az oldalra. Sikerült eldönteni, hogy hozzátok-e a kissebbik gyerkőcöt? Nálunk már nagy izgalomban van mindenki. Gondolom, már nálatok is és mindenkinél aki szeptember 16-án jön Stavrosba.
Légyszi valaki írja már meg, hogy a részvételi jegyek átvételénél megmondják, hogy a buszon hol lesz az üllőhelyünk, illetve, hogy az apartmanban melyik szobába leszünk elhelyezve?
Sajnos nem kaptam rá választ, hogy gyerek vidámpark van-e Stavroson, mert az egyik fórumozó képei között találtam az illusion parkról képet.
mindenkinek üzenem, aki 16-án jön, hogy kitartás már csak pár nap és pihenés! icon_biggrin.gif

Szia Zsuzsók !
Nem keversz te össze valakivel ? Sajnos , mi már vissza is jöttünk Stavrosról , augusztus 27-én ! Igen , vittük a kisebbik gyereket is , hogy is hagyhattam volna itthon , hiszen épp kint töltötte be a 11. évét icon_lol.gif Sajnos a buszos kérdésedre válaszolni nem tudok, de a vidám park a központban van , kicsi , egyszerű , ( dodgem , kis vonat ,,,és még néhány apróság van benne ) De , ahogy Vrasna fele mentek ( kint a főúton ) van Gokart pálya , az szuper jó , 5 kör 6 euro ( a gyerek ) lehet a felnőtt ár az más !!! Ja,,,igen az apartmant , h melyikben lesztek , azt Vasilis fogja eldönteni icon_twisted.gif , nekem közel sem volt szimpatikus ember !!! De ne izgulj , a buszosokkal nagyon kedves , mert ők ( mármint ti ) biztos fogtok menni fakultatívra és neki ebből van pénze , ( mármint belőletek icon_redface.gif ) !!! Nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek és a most utazóknak icon_cool.gif Üdv : Pintyő.

# 2890
Trepac
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175552 Üzenet linkje2011-09-13 09:15:59  Re:

Zsuzsók írta:
Pintyőke!

Szia Zsuzsók!

A legfrissebb infó (mi is érdeklődtünk) az, hogy a busznál felszálláskor mondják meg kinek hol lesz az üllőhelye. Az apartmanházba érkezés után osztják ki szobákat és adják át a kulcsokat.
Ti honnan indultok Stavrosba? Mi Székesfehérvárról, szintén 16-án icon_smile.gif

# 2891
Loleita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175559 Üzenet linkje2011-09-13 13:09:47 

Sziasztok!! Mi is 16.-án megyünk Stavrosba a Zeus travel-lel, busszal! Valaki még esetleg egyidőben??
# 2892
Trepac
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175563 Üzenet linkje2011-09-13 14:22:24 

Tömeg lesz 16-tól Stavrosban, úgy látom icon_lol.gif
Loleita - mi is Zeus travel-lel, busszal megyünk.

# 2893
Nivita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175564 Üzenet linkje2011-09-13 15:44:49 

Remek, mi is baráti körrel most pénteken Székesfehérvárról indulunk szintén a Zeussal és a busz hátsó részét kérnénk.Aki ismer minket tudja tisztes korunk ellenére mindig ott szeretünk helyet foglalni.Mai ismeretem szerint hétfőn a Meteórákhoz lesz fakultatív kirándulás.Párosul egy 31 fokos meleggel alacsony páratartalommal,felhőtlen égbolttal , egyszóval remek kirándulásnak igérkezik.Fotózni kedvelők több száz felvételt tudnak készíteni. Más konkrét programot nem tudok.Aki akar velünk találkozni a kikötő valamely pontján megtalál.Szeretünk horgászni.Ott is tudunk adni sok hasznos imformációt.
# 2894
Loleita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175565 Üzenet linkje2011-09-13 15:56:32 

De sokan leszünk icon_smile.gif))
# 2895
Loleita