Sziasztok!Megjöttünk Sartiról!Nagyon szép hely,mindenkinek csak ajánlani tudom.Aki megy a Kalóztúrát ki ne hagyja.Zsuzsa és Attila (a kapitány) és a fia is nagyon rendesek és segítőkészek.Hatalmas élmény volt (köszönöm még1szer is nekik).Tényleg családias a hangulat a Maria Natasán.Lassan feltöltöm a képeket az albumba (előbb a gépre,rengeteg lett)!
josh999!
Köszönöm a választ,mindenképp felkeressük,mert nagyon szép.
Velünk jöhetsz vissza Sartira! Nagy az autónk és csak 3- an megyünk,nem is kell a csomagtartóba ülni.De csak akkor gyere ha 1 hét Sarti után jössz velünk tovább Thassosra még 2 hétre.
Raktam fel képeket, de nem találom sehol se!Lehet hogy rosszul csináltam valamit?A képfeltöltőbe raktam őket.Josh, vagy Brigikee tudnál nekem segíteni?Esetleg Nixi?
Javenc!
Köszönöm a válaszaidat!
Szunyinak!
Mint írtam a hírek miatt kell csak a TV, hogy képben legyünk azért a világ dolgaival a két hét alatt! Egyébként egyáltalán nem nézzük, hiszen tényleg nem azért megyünk nyaralni!
A mi két kedvenc kajáldánk: az Ovelix volt és a Relax pizzéria. Finomakat ettünk itt, egyszer sem csalódtunk. És árban sem volt a legdrágább.
Két fakultatív programon vettünk részt:
Az egyik a meteora, ami nagyon fárasztó volt, de megérte.
A másik meg egy körút a félszigeten, az annyira nem tetszett.
Most már biztosnak tűnik, hogy Bulgárián megyünk keresztül. Péntek reggel 8 körül indulunk és megállunk aludni Blagoevgrad-nál (már ha így írják). Innen megyünk másnap korán Görög felé
Pedig felszerelkeztem minden jóval:
zöldkártya
utas biztosítás kötvény
nemzetközi jogsi
stb..