Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat! Debrecentől kb. 50 km-re lakunk. A Panorama apartmanban leszünk. Kicsit messze van a tengerparttól, de ahogy láttam a fotókon, a kilátás kárpótolni fog. Meg egy kis séta nem is árt;) Igazából mindegy is, a lényeg, hogy végre nem sokára megyünk!!!
#1098652009-07-18 22:33:12 Válasz a #109859. hsz-ra
Így már más, akkor érthető Debrecen. (Tőlünk majdnem 300 km.)
Jó nyaralást, Nagymaya! Érezzétek nagyon jól magatokat és majd légyszíves írd meg a tapasztalataidat, ha megjöttök. Tudod, mi később utazók epedve várjuk a híreket.
D.
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy az a bizonyos jég már egy kicsit előbb is megtört, csak nem volt időm mindenhova gépelgetni. Utólag is elnézést kérek érte. Szóval mi is az Ibusz "Alkudj és nyaralj" akciójával utaztunk június 26-án, repülővel. Miután 4 fős apartmant kértünk, kizárásos alapon próbáltuk megsaccolni, hogy hová kaphatjuk. Aztán figyelembe vettük az éppen aktuális last minute utakat, hogy hol van még esetleg szabad hely. Sakkozgattunk a gépek indulási napjával is. Végül a fórumot itt visszaolvasva: mi is megállapítottuk, hogy valószínűleg - a többiekhez hasonlóan - mi is Kefalóniát fogjuk kapni. Végre az indulás előtt pontosan 14 nappal felhívtak bennünket az utazási irodából, és közölték, hogy Rodosz szigetére megyünk, Falirakiba, és a Royal Roses Apartmanházban fogunk lakni. Hát, igencsak meglepődtünk. A nyaralással kapcsolatos leírást, ill. a véleményemet a rodoszi topicban olvashatjátok: 1042. és 1057. üzenetek.
Mindenkinek szép nyarat kívánok!
Szia mulike!
Mi szeptember első hetében megyünk az alkudj és nyaraljal....
ennek nagyon örülök, hogy nem Kefalonián voltatok mert már kezdtem azt hinni mindenki oda megy....
én legszívesebben Krétára vagy Rodoszra mennék...nekem a prospektusban a Rolyal Roses apartman tetszik a legjobban:-)
mi szerintem olyan augusztus 15 körül fogjuk megtudni hova megyünk:-))
már nagyon várjuk...
JA és azt el is felejtettem mondani, hogy mi is a buszos utunkat mondtuk le az Aeolusnál Párgára az alkud és nyaralj miatt:-DD
Mi is 5ezret buktunk fejenként..de megérte...ugyan annyiért megyünk repcsivel..igaz pár nappal kevesebb időre de akkor is sokkal jobb így:-))
Szia mulike!
Irigyellek Rodoszért. Legszívesebben oda mentem volna. De azért így se bánkódom. Krétán kívül még nem voltunk sehol sem, így sok felfedeznivaló van még.
Két hét és pár nappal előtte szóltak. De valahogy sejtettem, hogy fognak szólni, mert már olvastam valahol, hogy másnak is szombati napon telefonáltak. Holnap megyünk is, és befizetjük a fennmaradó részt. Majd ha hazajöttünk, mindenképpen jelentkezem a tapasztalatokkal. Nektek van kedvenc az uticélok között?
Az én kedvencem Kefalónia, annyira szeretenék eljutni erre a szigetre. Természetesen mi is az alkudj és nyaralj akcióval megyünk, szeptember első hetében.
Már nagyon várom!!!