Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 301
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15213 Üzenet linkje2006-09-10 11:28:08 

Kedves Jaheira!

Örülök,h.jól éreztétek magatokat. Voltatok vmerre bulizni??Ha igen, várom a tapasztalataidat!!!
Üdv: Estella

# 302
Baliadri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15276 Üzenet linkje2006-09-12 15:22:26 

Halihó! Én is nemrég értem haza Korfuról, és szintén csak dicsérni tudom a szigetet. A déli Agios Georgios-on volt a szálláshelyunk. Robogóval, autóval, busszal, hajóval sikerult egy hét alatt bejárni a szigetet, rengetek élménnyel tértunk haza. Mindenkinek csak ajánlani tudom icon_smile.gif
# 303
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15277 Üzenet linkje2006-09-12 15:28:19 

Szia baliadri!

Remélem velünk is megosztod majd az élményeidet, és írsz egy beszámolót, valamint gyarapítod a "Fotóalbum" rovatunkat a képeiddel. Elõre is köszönjük!

# 304
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15284 Üzenet linkje2006-09-13 12:12:05 

juj Agios Georgios télleg jó hely, bár mi csak egyszer láttuk és akkor is csak éjjel egy buli alkalmával de az nagyon emlékezetes volt.
mi már tudjuk hogy jövõre is idemegyünk, mert Göröghonban egy helyet nem elég csak egyszer megnézni és megélni oda még egyszer visszakell menni. de most Moraitika helyett északra vesszük az irányt Sidariba!!!
azt hiszem ott sem fogunk csalódni nagyon mivel már tudjuk ott is merre hogyan mit kell keresni majd icon_razz.gif
jaj 3 hete vagyok itthon és nincs perc hogy ne érezném újra a 45 fokot a tengeri langyos szellõt és az éjszakai koktélok ízét icon_lol.gif

# 305
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15286 Üzenet linkje2006-09-13 12:45:17 

Szia Banyaveron!

Sidariban keresned sem kell szórakozóhelyet, hiszen a fõutcán szinte más sincs, mint taverna, bár, karaoke klub és üzletek, no meg pár motor kölcsönzõ. Szóval nem fogsz unatkozni és aludni sem nagyon.

# 306
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15311 Üzenet linkje2006-09-14 12:36:09 

Sziasztok.

Kristóf, megkaptam a prividet, köszi a választ. Ha már "leülepedtetek" icon_smile.gif és kipihentétek az utazást ,nagyon várnám a rövid vagy hosszabb élménybeszámolótokat Korfuról, vagy a képeidet amit ígértél nekünk.

Helguska

# 307
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15403 Üzenet linkje2006-09-19 09:40:43 

Szia Banyaveron!
Csak megerõsiteni tudom kvalcsit!Ha bulis csaj vagy-márpedig ugy olvasom,az vagy/tok/-akkor Sidari még jobb lesz nektek mint Moraitika.Egy 2 km hosszu fõutca végig csak bár étterem,egyéb szórakozóhely...Mi a Katarina ap.ban laktunk,a Paradise étterembe jártunk enni,nagyon jóba lettünk a pincérekkel,isteni sirtakikat táncoltak nekünk,velünk...Egyébként a Grand tours Sidariba kihelyezett id,vez.-e egy görög nõ,Dina,szintén elég bulis-táncos menyecske...szóval elõre Sidariba!

# 308
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15405 Üzenet linkje2006-09-19 09:44:02 

Banyaveron!

Egyébként mi-a gyerekek miatt-mindig elmegyünk valami Waterpark féleségbe is,és bizton állitom,hogy a korfuihoz fogható szinvonalú Vizi vidámparkban még sehol nem jártunk!Javaslom ne hagyjátok ki azt sem!

# 309
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15412 Üzenet linkje2006-09-19 10:42:56 

Szia Miskolciutas!

Említetted, hogy egy Dina nevezetû görög nõ a Grand Tours telepített idegenvezetõje Sidariban. Hogy voltál megelégedve vele? Szerintem nekünk is Õ volt az idegenvezetõnk 2001-ben három napig, mikor a "megboldogult" Eurotoursszal voltunk ott. Akkor rúgták ki, mert nem foglalkozott semmivel, és minket is a West Traveles idegenvezetõ segített és kalauzolt a továbbiakban.

# 310
Szabhajni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15415 Üzenet linkje2006-09-19 12:42:52 

Sziasztok!!!

Arra lennék kíváncsi, hogy október elején milyen idõ szokott lenni Korfun? Úgy néz ki, 4 napra megyünk ki...és rá kellene jönnöm addig, mit is csomagoljak a bõröndbe...icon_smile.gif
Köszi a válaszokat, üdv: Hajni

# 311
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15451 Üzenet linkje2006-09-20 08:38:36 

Szia kvalcsi!

Mint emlitettem Dina nagyon jókedvû,táncos-dalos nõ.Nagyon jóban vagyunk vele,azóta is ha találkozunk az utazási kiállitáson,lelkesen üdvözöljük egymást.Nem vagyok hálátlan,neki köszönhetjük,hopgy önállósodtunk.Azzal kezdõdött a sztori,hogy félénk turistaként befizettünk az ap. mellett lévõ taverna félpanziójára,biztos,ami biztos.Na a társaságban lévõ félvega barátnõm szólt neki elsõ este,hogy mi a helyzet,próbáljon meg intézkedni!Erre azt válaszolta/ egy vegának/,hogy szerinte kóstolja meg a marhát,mert az finom.Meg a birka is.Sokan irtak már itt a görög pincérek/emberek/hozzáállásáról...miután Dinával 20 percig veszeekedtünk,a barátnõm bement a konyhára és 10 perc alatt mindenkivel megegyezett.Onnantól kezdve semmi gomd nem volt,de rájöttünk,hogy magunknak kell boldogulni,ami nem is volt nehéz,és olcsóbb is volt,szóval miután nem akartunk már semmit megoldatni vele,nagyon összebarátkoztunk!Nem tudom,problémás esetben mit csinálna...ezek a telepitett id.vez.-ek is megérnek 2 misét!

# 312
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15453 Üzenet linkje2006-09-20 09:21:24 

Szia Miskolciutas!

Valószínûleg egy hölgyeményrõl beszélünk. Ezek szerint akinek Sidariban Dina az idegenvezetõje, az csak saját magára számíthat.

# 313
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15503 Üzenet linkje2006-09-21 07:09:14 

Sziasztok!

Sajnos a mi idegenvezetõnk is ilyen "barátságos" volt Benitsesben. A gyerekekkel meg különösen! Úgy viselkedett velük mintha odatévedt koszos kis korcsok lettek volna. A csoportban többen voltunk gyerekekkel. A végére már lincshangulat alakult ki. Bezzeg a buszsofõrünket Nikos-t pátyolgatta rendesen! icon_rolleyes.gif

# 314
Szabhajni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15525 Üzenet linkje2006-09-21 22:23:35 

Hali!

Szóval tudja valaki, hogy milyen idõre lehet számítani október elején ( 7-10)
Köszi a választ, üdv: HAjni

# 315
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15535 Üzenet linkje2006-09-22 09:11:17 

Szia Hajni!

Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy akkor milyen idõ várható Korfun, de öt nappal elõre várható idõjárást megnézheted a http://hungarian.wunderground.com/global/stations/16641.html honlapon.
Amennyiben október elején megnézed a honlapot, tudni fogod a várható idõjárást. Remélem szép idõtök lesz, és nem olyan esõs mint amit az elkövetkezendõ napokra jósolnak.
Üdv.:

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 20 21 22 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu