Mielõtt bárki félreértené, gyorsan hozzáteszem, hogy sokszor meg kell adni a bankkártya adatait (pl. a Booking.com-nál), de csak akkor emelnek le pénzt, ha határidõn túl mondja le valaki a szállást, vagy nem jelenik meg és nem fizet a helyszínen. Ez így korrekt.
Szia H.apci!
Hosszas nyomozás és hezitálás után arra jutottunk, hogy megbízunk ebben a cégben. Mindenki (AgniTolo is) azt mondta, hogy minden rendben van velük.
Remélem igazuk lesz!
Üdv: Orbani
Vigyázz, nehogy félreértés legyen, mert az, hogy a cég megbízható, nem jelenti azt, hogy amit kínál, az szuper!
Sziasztok,
látom itt abban gondolkodtok hogy aug. 9 valamint 12-n helyben keressetek szállást. Hát errõl nagyon lebeszélnélek, meg úgy általában az augustus 1-16 közötti utazásról. Ezeregymilliószor elmondtam, persze nem mindenki olvasta vagy nem emlékeznek rá, hogy az augusztus 15 nemzeti és vallási ünnep, minden e körülre van tömörülve, ekkor minden kis lyuk ki van adva!!! 20 óra utazás után szerintem rosszabb nem lehet, mint fél nap szálláskeresés. A neten pedig a legjobb ha olyan közvetítõnél foglaltok, aki helyben van, tehát lehet személyesen majd problémákat oldani vele, ha lesznek. Vagy pedig egyenesen szállásadónál.
Nekem most aug. 9-re kellett volna egy turistairoda partnernek foglalnom és képtelen voltam akár egy kis likat találni, nem szabad ilyen sokat várni az augusztusi foglalásokkal!
az, hogy elõleget kérnek, az rendben van. DE: én a szlaszámot, a kódot pedig fõleg nem adnám meg e-mailban. A szlaszámot esetleg faxban, de igazándiból nem tudom kód nélkül mit tudnak vele kezdeni. Én inkább simán szoktam átutalni a kért összeget, igaz, hogy van néhány ezer ft költsége, de így max. csak az átutalt összeget bukom el és senki nem tud hozzáférni a szlámhoz. OTP-nél néhány hónapja 300€ átutalása 10€-ba került...
Szia H.apci!
Hallgattam Breki1-re, meg rád is. Most úgy néz ki, hogy a Nelly's-ben fogunk megszállni. Tõled is kértek bankkártyára vonatkozó adatokat, amikor náluk szálltál meg?
Üdv!
Orbani
Sziasztok!
Eddigi nyaralásaink (Horváto., Erdély, Szlovákia..) során mindig helyben kerestünk szállást, és mindig sikerült nagyon jót találni. A legnagyobb elõnye, hogy olyan, amilyet szeretnénk (nincs csalódás), és közvetlen kapcsolatokat tudunk a helyiekkel kialakítani. Görögországban még nem voltunk, de szeretnénk északi részen egy hangulatos, nem túl zsúfolt, igazi görög környezetben eltölteni az idõnket. Most olvastuk, hogy a 15-e nagy ünnep náluk. Nekünk a 9-16. idõpnt a megfelelõ. Remélem ez nem lesz gond!
Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy ajáljatok helyet, apartmant, ami megfelel az említett elvárásainknak! Elõre is köszönöm! Szeliz