Sziasztok'
Itt vagyunk Sarttin a Kalóztanyában. Minden nagyon szuper, az idő nagyon rapszódikus, de a viz klassz meleg. Az árak normálisak, túrista elég kevés, de az itteniek szerint holnaptól nagy invázió várható. Az óriás palacsintát mindeki kóstolja meg, mert érdemes.
Holnap indulunk tovább PARAlIIARA .
Szúnyog kevés van, medúzával egyáltalán nem találkoztunk.
Egyszóval gyertek nyugodtan, itt lehet pihenni és kikapcsolódni'
#1078072009-07-04 10:17:19 Válasz a #107758. hsz-ra
Én 2006-ban voltam Sartin, akkor az óriáspalacsintázónál kint ültünk, és gyakorlatilag az arcom 90%-a csokis volt, a kezem pedig csuklóig.. Kész látványosság voltam, kb minden 2. ember röhögött aki elment mellettem... Az idén szeptemberben megyek nászútra Sartira megint!
Szia bakkfitty no para az időt megrendeltük én egy hétel leszek előted 35-fok árnyékban semmi eső no felhö szóval semmi para,én már idén a tizenketedik utamat teszemmeg és mindig ebben az időben voltam soha semmi gond nem volt sőt höség riadó is volt párszor, én szerintem mindig ilyenkor kell menni mert a tenger biztos meleg lesz ,ne agodj inkább élvezd majd a görög fílinget és a többit finom kaják és nagyon finom koktélok és a hihetetlenül jó mythost,és a tengert ami nagyon győnyörű
Szia killerlaca van kedved találkozni fórumos társakka,?l lennénk egy páran némi ittóka és dumcsi mellett ha van kedved légyszives jelezd előre is köszi
#1079482009-07-05 06:17:03 Válasz a #107632. hsz-ra
Szia aaaa!
Megkiséreltem két címemről is megküldeni egy rövid beszámolót, meg a
képeket. Mindkét levelem lepattant az általad megadott címről.
Ha még igényt tartasz a képekre, kérlek adj egy másik elérhetőséget, vagy irj egy pár sort a czoki@freemail.hu címre, és akkor "válaszként"
megpróbálom visszaküldeni.
Üdv. czoki.
Jól éreztük magunkat, csak sokat esett az eső. Igazából végig. De jó az egészben, hogy autóval voltunk és tudtunk menekülni az eső elől, így sokat fürödtünk a környező öblökben.
A legjobban Porto Koufo tetszett.
Írok majd részletesebben, de megemlítek pár helyet amit tudok ajánlani:
Sassos Samurai Giroszos (bazi nagy girosz tényleg bazi nagy), Kalóztúra hajókirándulás, Emmanulel étterme.
#1079922009-07-05 17:21:09 Válasz a #104904. hsz-ra
Szia!Igen a meteórás még ezekben az időpontokban van.Van buszos sziget túra,25 eu.Voltam jó volt,lesz benne borkostoló ami nem kötelező,azt külön kell fizetni,ára 3eu.Ez nem nagyon éri meg mert 3 korty bort kapsz érte.Ha a fűszer készletet kell feltölteni a piacon feltétlenül tedd meg!!!!
Sokan kérdezték korábban azt,hogy hol lehet finomat enni. Mi a korábbi beírások alapján kipróbáltuk az ovelixet és a sassos bazinagy görög giroszát. Nekünk a Sassos tetszett jobban, mind az étel minősége, íze, mennyisége és a kiszolgálás miatt. Az ovelixben egyszer nagyon jót, egyszer meg egy közepes minőségű giroszt kapunk.
A sassosnál mindig finomat ettünk, magyar lányok a kiszolgálók, és amit megkíván az ember azt teljesítik (szigorúan ennivalóra gondoltam ).
A tulaj (Sassos Samurai) nagyon kedves ember aki ért egy keveset magyarul. Utolsó este egy bővített grill mix tálat kértem sok más finomsággal kiegészítve. Ez 8 euro volt (6 euro az alap tál), és tényleg komoly megpróbáltatás volt lenyomni, mert nagy mennyiség volt.
A Bazi nagy görög girosz, tényleg bazi nagy volt, a pitás változat 2 euro volt és a gyerekeknek és a feleségemnek pont elég is volt vacsira (néha még maradt is belőle).
Étterembe az Emmanulelhez mentünk (a sassosnál ajánlották) ahol én polipot ettem,míg a csalág spagettit és muszakát. Összességébe jó volt a benyomásom az étteremről. Itt van magyar felszolgáló és az egyik tulaj (aki görög) elég jól beszél magyarul és roppant vicces figura. A paradicsomos polip 10 euro volt, és kicsit kevés. Amikor ezt szóvá tettük kaptunk még egy-egy fél adagot és így már tényleg jól laktunk. A fél adagokat nem számolták fel.
Testvéremék kipróbálták a Relax pizzázót, és tetszett nekik. Itt magyar a tulaj.