#1117372009-07-30 17:19:34 Válasz a #111731. hsz-ra
Én is sokat melózok a nyaralásra szánt pénzért!
De nem akadtam ki azon, hogy reggel 9-kor el kellett hagynunk a szállásunkat, és csak este 8-kor indult velünk haza a busz.
A kifelé vezető út sem volt egy leányálom, de optimista ember lévén, megpróbáltam a jó oldalát látni a helyzetnek. Pedig nagyon kényelmes ember vagyok, mert lassan a budira is kocsival megyek!
Minden csak hozzáállás kérdése!
A Józsiról meg annyit, neked hogy esne, ha a szemedbe mondanák rezzenéstelen arccal, h. ha a gyereked nem ér ide, akkor otthagyják. Egyáltalán nem szánta viccnek...
Én kételkedek abban, hogy tényleg ott hagyták volna az elkóborolt utast, hiszen nekik az utasokkal is el kell számolni!
És elképzelhető, hogy előtte pár hisztis utas már jól felhúzta. Akkor pedig, igencsak finom volt és nőies!
Tavaly eldöntöttem, hogy soha többet nem megyek busszal, mert nem viselem el az emberek alaptalan hisztijét!
2008-ban igencsak kalandos utazásban volt részem! De egy percig sem merült fel bennem, hogy emiatt lehúzzam az irodát. Sőt! Idén is azzal az irodával utazom, amelyikkel tavaly! Pedig, ők is hibásak a kalandjainkért, de vannak hibák, amiket nem lehet kiküszöbölni!
Az én véleményemet meg ne bíráljá(to)k felül, mert ahhoz nincs jogotok.
Senki nem bírálta felül a véleményedet, csak mi is elmondtuk a MI véleményünket. Nem csak Te, más is megdolgozik a pénzéért, de tudjuk nagyon jól, hogy ilyen kevés pénzért nem luxusnyaralásra lehet számítani. Egyébként semmi problémát nem találtam a leírásodban ami az utazási iroda sara lenne. Érkezéskor az volt a bajod, hogy korán ott voltatok, visszajövetelkor pedíg, hogy várni kellett a sofőrre fél órát.
Te egy elkényeztetett, agyatlan liba vagy, aki képtelen felfogni, hogy a buszok menetideje nem a sofőrtől függ és nem mindíg akkor érkezik meg amikor kellene. A fél órás késés pedíg semmi, mert a sofőrnek a hosszú út után ennie is kell valamit és le is kell fürdenie, átöltöznie. A "kedves" utastársadnak pedíg bőven lett volna ideje elmenni enni az indulás előtt.
Az idegenvezető pedíg igen is jól tanácsolta, hogy busszal menjetek át Stavrosba Asprovaltáról a nagy melegben. Ez a táv 6-7 km. Nem is értem, hogy miért sokalltad az egy, másfél eurós buszjegyárat, mikor nálunk 300,-Ft egy jegy akár egy megállóra is.
Na befejezem, mert legszívesebben nyomdafestéket nem illő mondatokat írnék neked!
Nem, egy csöppet sem volt durva!
Nekem is tele a t...m azzal, hogy egyes elkényeztetett emberek, csak a negatívumokat látják!
Rengeteg irodát leírhatnánk a késések miatt (ami általában rajtuk kivül álló ok), de vegyük már tudomásul, hogy ők is emberek!
És nem alkalmazkodhatnak 40-50 ember igényéhez egyszerre!
#1117492009-07-30 17:46:28 Válasz a #111744. hsz-ra
Lehet, de egyszerűen nem tudom már tolerálni az ilyen agyilag zokni embereket, akik azt hiszik, hogy mindenkinek úgy kell pattogni ahogy Ő gondolja. A kedves utastársa is tudta, hogy bármelyik percben jöhet a busz, akkor miért ment el enni? Előtte volt idejük több mint két óra. El is hiszem, hogy bepöccent a sofőr! Elég lehetett neki, hogy későn érkeztek és sietnie kellett.
Ezzel nincs is gond!!!
Csak hogy szegény többet idesem fog szagolni az tuti.
Nem hiszem el, hogy csak negatív tapasztalatai voltak! Az ilyenektől sikítani tudnék!
Ha bárki elolvassa a tavalyi beszámolómat, akkor láthatja, hogy nem volt fenékig tejfel a nyaralásom. Mégsem zúdítottam ilyen hozzászólást a többiek nyakába.
Kedves Kvalcsi!
Ne csináld ezt légyszives,mert nagyon szomi leszek.
Pedig nagyon jó a kedvem igaz annyi jaffa szörpöt ittam hogy már a fülemen jön ki.
Nem vagy te ennyire szigorú.
Légyszives ne béntsátok!!!
Üdv:Robi
Bocs az OFF-ért
#1117562009-07-30 17:57:10 Válasz a #111754. hsz-ra
Kedves Csutek!
Én ezért nem megyek busszal pedig hát nekünk megérné mivek 2-en járunk Görögországba.
De hát valamit valamiért.
Igaz hála az égnek most véletlenül 4-en megyünk vissza az idén Neoi Poriba,így felezödik a köldség
De szegényre úgy rávetettétek magatokat ,hogy már többet nem is néz felénk
Üdv:Robi