Hát, Zsebkuty nedicsérj, bár jól esik,de ennek létrejötte csak tõled függött.
Hamvas pusziktól meg rögtön lemegyek spárgába és elmegyek utána 2 hétre Pargába... :
De most elõbb Lefkadára, és jövõre Lesvosra.
Egy költõ veszett el benned!Nézd,én nagyon csodálkozom,hogy Lesboszra akarsz utazni!Biztos vagy benne???Bár,errõl majd bõvebben a topicjában...magam részérõl nem tetszik,dehát illések és...tudod??
Atosz!
Az útkeresésünk idén katalógusban és goglén kezdõdõtt...
Már megvan az út április óta,de a gyönyörködést nem bírom abbahagyni ....szinte már beteges és mindenképp függõ vagyok a nettõl
Ez a fórum csak növelte a függõségemet
És annyira el tudok merülni itt a nézelõdésben,h.nehogy elfelejtsek felszállni a Krétára induló repülõre
Valaki szóljon idõben,hogy lépjek ki
Ja,és Korfun voltam 6 éve,de visszavágyom!
Nincs elõttem a térkép!De így vannak a szigetek sorban Krétától fölfelé
A párom terve,h.végig utazzuk a szigeteket szép lassan és sorban
Mellesleg olimpia:nekem csak gömbérzékem van...gömbölyû izmok a vízben : oops:
Sziasztok!
Nem ér személyeskedni, én dolgozom, dolgozom, dolgozom, !!!!
Tényleg fel kéne egy kicsit dobni a topikot. Nem tudom ki, hogy van vele, de én olyan nagy várakozással indulok Kréta elé, hogy az már szinte fáj. Félek nehogy csalódás legyen számomra. Eddig már jó pár helyen voltam Görögországban, és mindenütt nagyon jól éreztem magam, de legjobban Koson. Bízom benne, hogy Kréta is hasonló lesz. [b]Még mindig 14 nap[/b] Megyek vissza dolgozni.
Judithka
Moraitika! és mondhatom,varázslatos hely az olajligetekkel a hegy(v.domb?)oldalon
Voltunk szigettúrán is busszal:Sissi-kastély,Kumkuat-gyár(v.mi?),
Sidari,Paleokastritsa....csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a szigetrõl
na ezt bõ lére eresztettem!BOCS
Kedves Judithka! Ki személyeskedik? Nézd meg az én napjaim számát Kréta nélkül És addig is csak dolg.,dolg.,dolg.
A fõnökömet nem érdekli,h.már nem tudok odafigyelni!Vajon miért
Szia!
Egyetértek veled. Én a magam fõnöke vagyok, és ha azt akarom, hogy nyugodtan teljen a Krétai 11 nap, hát bizony nagyon bele kell húzni.
Nem hiszem el, hogy ez a 14 nap valaha is letelik.
Judithka
Zsebkuty!
Hát téged a jóisten is arra teremtett, hogy másokat meg vigasztalj.
Köszi. Korfu sem rossz választás, ha arra gondolsz. Ott is voltam és fantasztikus volt.
Judithka