#1117582009-07-30 17:59:11 Válasz a #111756. hsz-ra
Szerintem, még visszanéz!
Én is megyek az idén Nei Pori-ba! Pont a fotóid miatt.
Mi csak azért mentünk busszal, mert ketten mentünk, és úgy gondoltuk, hogy most lazítunk. nem jött össze!
Nagyon csúnya dolgokat mondtál rám kvalcsi, nem hiszem, h. ezt érdemeltem. Erre inkább nem válaszolok, mert te minősítetted saját magadat.
Nem a negatívumot látom, hanem észreveszem és jelzem. Te is szólhattál volna a te bajaidról az utazási irodának, nem tettél ilyet, te úgy látszik ennyire tartod magad.
Én nem fogok megelégedni elégséges szolgáltatással, ha lehet az jó vagy jeles is.
Köszönöm cserrobi a 'védelmet', jólesett néhány ilyen hozzászólást is olvasni.
Nagyon csúnya dolgokat mondtál rám kvalcsi, nem hiszem, h. ezt érdemeltem. Erre inkább nem válaszolok, mert te minősítetted saját magadat.
Nem a negatívumot látom, hanem észreveszem és jelzem.
Nem is mondtam olyan csúnyát, mint amit gondolok és én ezt vállalom is!
Te nem észreveszed és jelzed a hibát, hanem a kákán is csomót keresel!
Tanácsolom, hogy többet ne utazz utazási irodával, mert ilyen bagatell problémák minden irodánál előfordulhatnak!
Nagyon csúnya dolgokat mondtál rám kvalcsi, nem hiszem, h. ezt érdemeltem.
Nem hiszem, hogy Kvalcsi ilyen "csúnya" dolgokat mondott volna, ha nincs rá oka!
Kicsit szállj magadba, és gondolkodj el azon, hogy tényleg csak negatívumokat tudsz felhozni az irodáról, annak ellenére, hogy sokan mások, dicsérik őket.
Én még nem utaztam velük, de tavaly anyukámék mindennel elégedettek voltak. Pedig nekik még arra sem volt lehetőségük, hogy amíg a buszra várnak, addig egy vacokban elhelyezzék a csomagjaikat.
Sziasztok én tavaly korfuról 38órán keresztül sikerült haza jönni plusz 4óra szeged tesco és ez is egy kedves utas miatt volt aki lekéste a zakynthosi buszt a soför megvárta igy egy kompot lekéstek, mi legjobb esetben is 60-nal jöttünk végig,ez GT-urssal volt de ez van sz..l esett de ez van már nem érdekel akkor nagyon mérges voltam,gomboc lenyel és az ideire gyurok és walter a király
#1118072009-07-30 19:14:07 Válasz a #111803. hsz-ra
Gondolom a GT a Grand Tourst jelenti.
Tavaly velük utaztam, ami elég kalandosra sikerült. (Aki nem hiszi, az olvassa el a tavalyi beszámolómat!)Idén ismét velük utazom!
Azért ezt SENKITŐL nem fogom eltűrni, mert aki ismer az tudja, h. ilyen nem vagyok. Ha neked ez a véleményed, én viszont tiszteletben tartom, levonom a konklúziót és a véleményem megvan, csak már nem írom le........
Sziasztok!!Most írok elöször az oldalra,mivel most készülök a párommal első Görög útunkra.A Zeusznál fizettem be,Olimpik beach-re,a Maria apartmanházba.Szóval a tapasztalatok érdekelnének,és nem elsősorban a buszos útról,mert abban már edzett vagyok(megjártam így Albániát,Svédországot,Svájcot stb.)),inkább az irodáról,a kint lévő idegenvezetőről,a szállásról,meg mindenről,amiről egy első "Görög utasnak" tudni érdemes. Előre is Köszönöm Mindenkinek a tanácsokat!!![/i]
Azért ezt SENKITŐL nem fogom eltűrni, mert aki ismer az tudja, h. ilyen nem vagyok. Ha neked ez a véleményed, én viszont tiszteletben tartom, levonom a konklúziót és a véleményem megvan, csak már nem írom le........
Azért nem ártana kicsit elgondolkodni azon, hogy mi váltotta ki ezt az ellenséges viselkedést Veled szemben! Még akkor is, ha átnézel rajtam!