Sziasztok, végigolvastam az utóbbi 1 hét hozzászólásait, kellemes volt visszaemlékezni
Aki mostanában indul, annak jó utat és fõleg jó idõt!!!
Erici, kaptál valami kártérítést a busz és a lábad miatt? Nekem az Ibusz még mindig nem válaszolt, de azt mondták, már készen van a vizsgálat, jeleznek hamarosan.
Hahó, akik 20-án indulnak! Mennyit lesztek kint? Mi csak 24-én bár, de 9 éjszakát töltünk kint a Párom és Én (21-21 évesek), illetve a tesómék, õk is csak picit idõsebbek. Már csak 5 nap
valaki tudna segíteni hogy kell e vinni ágynemü huzatott??
Szia Zjunior!
Ha utazási irodán keresztül mentek, akkor 100000000%, hogy ott adnak!!!
Ha blindre mentek kocsival és ott kerestek magatoknak valamit, akkor is általában semmi huzatot nem kell vinni, mindent adnak. Viszont ez utóbbi esetben, ha spórolni akartok, kereshettek úgy szobát, hogy a saját ágyhuzatotokat használjátok, de fölösleges!
Na DE sok a duma: NEM KELL VINNI!!!
Mi nemrég jöttünk vissza Paraliaról és kicsit meglep, amit a discokról írtatok. Az Omilosban szinte csak tizenévesek voltak, mi elsõ nap voltunk ott. A Cocusnak meg nem valami jó a híre. Ha igazán igényes helyre akartok elmenni, ott van a Gold és a Da luxe. Ez a 2 disco egymással szemben van, a templommal szemben levõ utcán kell elindulni és nem kell messzire menni, gyalog nagyon könnyû. A discók meg annyira ki vannak világítva, hogy nem lehet eltéveszteni. A fiúk figyelmét felhívnám, hogy csak hosszú nadrágban lehet bemenni. Mindkét helyen van Ladies Night. Nézzétek meg a www.goldtheclub.com oldalt. Ott van még a Hoola-Hop is Olimpic Beach felé, ezen a helyen nem voltam, csak ismerõseim. Újdonságként emelték ki, hogy úszómedence van a discoban és át lehet úszni a dj pult alatt. Emellett van a Habana, ami kisebb, ezért családiasabb. Ha választani kellene és a Gold-ot és a Da luxe-ot választanám.
Jó üdülést mindenkinek!
Kata
Kata! Lehet h a Cocusnak rossz a híre, de akkor is ott lehet hatalmasat tombolni, igaz h görög zene meg görögök nem nagyon vannak, de akkor is egy élmény...nekünk tuti h oda vezet majd az elsõ éjszakai utunk!
Szia Myra!Nem kaptam semmiféle kártérítést a lábamra, mivel nem is kértem, csak reklamáltam, hogy ez történt velem. Sõt a "kedves Igazgató Úr" -Nagy Sándor a neve, sértésnek vette, hogy le merészeltem írni, ami velem megtörtént.
Ezek után azon gondolkozom, hogy jövõre melyik irodával menjünk Paráliára. Tipp esetleg????
A mostanában indulóknak nagyon jó üdülést kívánok.
Jaj hát már át is vettük a buszra a felszállójegyeket vagy miket... 4 euroért kb mennyit tudtál telefonálni?Én csak vezetékest szeretnék hívni, nem tudom, hogy ez számít-e. Viszont úgy köhögök... egész nyáron nem volt semmi bajom, bezzeg most. Ez olyan jellemzõ.