#1917092012-07-21 13:22:04 Válasz a #191704. hsz-ra
Köszönöm Emerald Neked is, közben százezer felé utánanézegettem már, és rájöttem, hogy ez a túra nekünk sok. Nem vagyunk egy 40 fokban gyalogolos tipusok. Csak én valamiért azt hittem, közelebb van.
#1917482012-07-21 20:31:04 Válasz a #191744. hsz-ra
Szia Dei!
Próbáltam én is utánanézni hogyan kell - én sem töltöttem még fel sosem - de semmiféle segitséget nem találtam erre vonatkozóan.
Hátha jön erre valaki okosabb...
#1917672012-07-22 02:42:40 Válasz a #191748. hsz-ra
sziasztok!
bejelentkezés után rámész a fotókra, ott klikk a képküldő menüpontra, előugrik egy ablak, ott le van írva a feltöltés menete. egyébként a picasa nevű alkalmazás kell hozzá
Szia Dei és Messina!
Megpróbálok nektek segíteni képfeltöltés ügyben.
1. lépésként a Picasa-án kell regisztrtálni magatokat.
2. Regisztráció után megnyitjátok a Picasát. Bal felső sarokban /2. ikon/ egy album jel. (Előtte e + jel. Ezzel új albumot lehet létrehozni.) Egy panel jelenik meg "album tulajdonságai" cimmel. Ezt szépen kitöltitek. Ha kész leokézzátok.
3. Utána ezt az albumot megnyitjátok és a saját gépről (mappából) kell ide átválogatni a képeket, amelyeket fel akartok tenni.
4. Ha ezzel megvagytok, akkor be kell jelentkezni a Hellasz.hu-ra. Itt fotóalbum - képküldés (bead egy panelt album cime/rövid leirás/, majd a Picasa album linkjét kell ide beilleszteni /Tudjátok: jobb egérgomb - beillesztés - oké/ Utána már kiirja, hogy elküldve.
Ne aggodjatok, ha azonnal a Hellasz albumlistájában nem látjátok. Bizonyos időnek el kell telni, mig a moderátor átnézi és engedélyezi.
Minimum 30-40 képet azért érdemes feltenni. Úgy tudom, bizonyos mennyiség alatt nem jelenik meg. Legalább is tavaly volt ilyen probléma. Lehet, hogy ez azóta változott.
Remélem tudtam segíteni és várom a képeket!
Épp a tavernákat gyűjtögetem össze, és azt szeretném kérdezni, hogy Skala Potamián kivül is tudnátok ajánlani valami jó éttermet, amit nem szabad kihagyni? Mondjuk a Limenasban.
Messina, nagyon várom majd a Te beszámolódat és tapasztalataidat Thassosról. Sajnos még nem jártam ott, pedig már egy ideje készülünk ide. Igyekszem minden elolvasni a szigetről. Ha az idén már nem is, de jövőre talán eljutok.
#1918342012-07-22 18:49:36 Válasz a #191832. hsz-ra
Gudli, tavasszal nekem egy itteni fórumtársam ajánlotta a szigetet, mikor a lehetséges úticélokat keresgettem, különben azt sem tudtam volna, hogy létezik.
Úgy gondolom, hogy ezen a szigeten minden megvan, ami a tökéletes nyaraláshoz szükséges. Gyönyörű táj, szép partok, az ókori emlékek, és ami nekem a legszimpatikusabb az eddig leirásokból, hogy a sziget még őrzi az igazi görögös hangulatot.
Feltétlenül be fogok számolni mindenről.
Próbálom nem annyira várni az indulást, mert akkor utána már nagyon hamar eltelik!
Épp a tavernákat gyűjtögetem össze, és azt szeretném kérdezni, hogy Skala Potamián kivül is tudnátok ajánlani valami jó éttermet, amit nem szabad kihagyni? Mondjuk a Limenasban.
#1918462012-07-22 21:31:16 Válasz a #191841. hsz-ra
Szia Balázs - itt is , és köszönöm szépen!
Erről a tavernáról már hallottam, és olvastam régebbi bejegyzéseket, akkor ezek szerint még működik, és megvan.
azt szeretném kérdezni, hogy Skala Potamián kivül is tudnátok ajánlani valami jó éttermet, amit nem szabad kihagyni?
Szia!
Panagiában (tehát nem Skala Panagiában, hanem Panagiában, ami a Limenasba vezető út mellett van a tengerparttól kb. 5-6 km-re) van a főtéren a Grill Platanos nevű étterem (egy hatalma fa alatt, szerintem kitalálod, hogy milyen fa lehet ), a szemed előtt forgatják a nyársakon a tűz felett a 20-30 kilós malacokat, a húsokat, a csirkéket és a halakat.
Hasonló étterem van Theologosban is, ha elmennétek Theologosba, akkor keressétek meg a Lampiris Tavernát.