SARTIN ILYEN GYAKRAN ESIK AZ ESŐ?
MEGDÖBBENVE OLVASOM,HOGY ESETT....ESIK...ESETT....
ÉN 3X VOLTAM GÖRÖGBEN (ASPROVALTA, NEI PORI, STB.) DE ESŐT SOSEM LÁTTAM JULIUSBAN.
MIÉRT ESIK ENNYIT SARTIN? OLYAN HELYEN VAN?
PL.HA STAVROSRA MEGYEK OTT JOBB ESÉLY LETT VOLNA ESŐMENTES IDŐJÁRÁSRA?
#1085802009-07-08 22:50:25 Válasz a #108547. hsz-ra
Szia
Szerintem a CapsLock-ot kapcsold ki mert Jox megszól érte!
Nem Sarti-n nem azért esik annyit az eső mert olyan helyen van hanem mert az idén mit észrevetted ilyen hóbortos a nyár itthon is és ezek szerint görögöknél is.De ne kell megijedni mert akkor amint olvastad írták, hogy 1-2órát esett csak és után kánikula.
Mi május végétől június közepéig voltunk Sartin és kb. 30 percig esett az eső összesen és az is 2 részletben a 2 hét alatt, tehát nem jellemző jobban az esős idő Sartira mint bármelyik másik helyre Görögországban. Most tényleg ilyen kiszámíthatatlan az időjárás, de amikor mi voltunk kinn akkor szerencsére végig szép idő volt, kevés felhővel:)
Sziasztok!
Elvileg holnap megyünk és Sarti a cél.
Meg tudnátk mondani, hogy Sarti közelében hol van benzinkút, esetleg olyan, ami kártyát is elfogad?
Még nincs fixálva az apartman, de lehet, hogy a Virozi, vagy a Nikos lesz, (az Anesti-ben és a Sarti Beach bungalós apartmanjaiban nem szólnak a klímáról, pedig az lehet ghogy nem árt) ha van valakinek tapasztalata ezekről írjon róluk keveset.
Köszi!
Tudna valaki infót a Jannis, Vienna(Wienna), Thassula, és Fotini apartmanokról? (Főként Vienna,Jannis) Már csak ezek maradtak (a Fotini is kérdéses még,lehet, hogy mára már nincs).
Nem készültünk fel rá, hogy július elején már nem igen van miből válogatni, hiába augusztus legvégétől terveztük az utazást. Más is így gondolkodik úgy látszik.
Egyébként ilyenkor érdemes vetődni a maradékra, vagy most már lehet, hogy várni kéne last minute-ra,mert úgyis mindegy?
Minden segítséget és tanácsot előre is köszönök ! El vagyok kenődve, és picit kétségbe is estem...
#1086192009-07-09 12:20:55 Válasz a #108614. hsz-ra
Én a helyedben ha nem nagy létszámban mentek hanem mondjuk csak 2-en, akkor last minutot keresnék. 9000-10 000ft ból kijöhet a szállásotok 1 hétre/fő. Ugyanazt kapod mint mondjuk én aki már lefoglalta márciusban, mert a szabadon maradtr helyeket töltik fel.
2 héttel az idndulási időpont elött szoktak last minutolni.
Köszi a tippet!
Csak ketten mennénk, szóval lehet, hogy megpróbáljuk last minute-et. Az tart vissza csak, hogy én ilyen bizotsra menős féle vagyok, meg azok a történetek is a fülembe csengenek, hogy hogyan rontja el valaki nyaralását a rosszul megválasztott szállás. Mindenesetre addig fogok ezen rágódni, míg már csak last minute út lesz.