#1086192009-07-09 12:20:55 Válasz a #108614. hsz-ra
Én a helyedben ha nem nagy létszámban mentek hanem mondjuk csak 2-en, akkor last minutot keresnék. 9000-10 000ft ból kijöhet a szállásotok 1 hétre/fő. Ugyanazt kapod mint mondjuk én aki már lefoglalta márciusban, mert a szabadon maradtr helyeket töltik fel.
2 héttel az idndulási időpont elött szoktak last minutolni.
Köszi a tippet!
Csak ketten mennénk, szóval lehet, hogy megpróbáljuk last minute-et. Az tart vissza csak, hogy én ilyen bizotsra menős féle vagyok, meg azok a történetek is a fülembe csengenek, hogy hogyan rontja el valaki nyaralását a rosszul megválasztott szállás. Mindenesetre addig fogok ezen rágódni, míg már csak last minute út lesz.
#1086802009-07-09 18:22:00 Válasz a #108595. hsz-ra
Szia Gazsa!!!
A Sarti Beach bungalóknál nincs klíma,csak az első 2-3-ban,de azt görögöknek adják csak ki,ezeknél még az ajtók is műanyagok,a többinél fa.Én a helyedben nem választanám,mert megszállták a német diákok a kemping részét, és sajna a medence környéke mindíg tőlük hangos, és nyár végéig lesznek.A többi apartmanról sajnos nem tudok.
Sziasztok!
Mi két hét múlva indulunk Sartira.. és azon gondolkodtam hogy meg kéne nézni Thassos-t volt már vki aki Sartiról átlátogatott oda? 1 napos kirándulás keretein belül megvalósítható a dolog?
Válaszokat előre is köszönöm
Lehet meredeket írok, de a sátorozás is választható opció, nem? Én gondolkoztam rajta mostanában, h. legközelebb lehet kipróbáljuk. Közelebb leszünk a tengerhez, kicsit keményebb fekvő felület, de annak is meg van a maga varázsa....
Volt már valaki így? Szívesen hallanék egy-két tapasztalatot...
Sziasztok!
Mi két hét múlva indulunk Sartira.. és azon gondolkodtam hogy meg kéne nézni Thassos-t volt már vki aki Sartiról átlátogatott oda? 1 napos kirándulás keretein belül megvalósítható a dolog?
Válaszokat előre is köszönöm
Szia!
Sarti-Keramoti autóval kb. 4 óra. +kompolás. Így oda-vissza az utazás 10 óra. Szerintem az 1 napos látogatás nem biztos, hogy jó ötlet.
#1088122009-07-10 14:32:43 Válasz a #108614. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly voltunk Sartin.Az utat/buszos/ aug.15-én foglaltam le és aug 22-én utaztunk. Dias Zeussal mentünk és a fennmaradó pár apartmanból végül a Paris apartmant választottam.
Kb. 200m a tengerpart, csendes helyen az ófalu részen található. Boltok, éttermek, sétáló utca közel van.
Nagyon jól éreztük magunkat, tudom javasolni ezért a last minute utakat.
Szia killerlaca mi busszal megyünk és a Manollist választottuk de sajnos közbe jött valami és így az Avrát kaptuk helyette nekem mondjuk mindegy mert csak aludni fogok oda járni, ha van kedved találkozhatunk egy-két ser mellett eldumcsizni? persze ha a baba engedi