JA és Koufonisia-topic is van egy-két képpel és leirással a kikládok-közt,nézd meg,nem tudom,hogy innen járt-e már ott valaki,de TE lennél akkor az elsõ fecske és kapnánk belõle mi is,ha irnál róla,igaz?Ezért máris megérné elmenned....
Huh...kicsit nem nézek be és már ezer válasz....
elõször..nem és nem szégyellem magam...sõõõõt...
naagyon köszönöm a választ és ettõl tartottam...mindenkinek a szubjektív véleménye...nincs kollektív szellem.. hát akkor nemtom mi lesz, de asszem a párom eldönti..én meg csak vezetek.
Valcsi te vagy a királynõ ezzel a linnkkel, a többiek meg "szimplán" profik és kedvesek a válaszokkal, kérdésekkel.
Cserébe ha hazajöttünk majd kaptok képeket
Szia Gabako!
Itt a fórumon már nem találkozunk, te holnap utazól, mi meg 23-án, tehát váltjuk egymást.
Érezzétek nagyon jól magatokat, sok emlékkel térjetek vissza.
Jó lett volna elsõ kézbõl tudni dolgokat a környékrõl.
Nekünk még 11 nap???????!%!!!
Judithka
Szia!
Annyira jó vagy hozzánk, nem is tudom, hogyan tudnám meghálálni!!
Nem szeretnénk, ha nagyon megerõltetnétek magatokat, így mi is vállaljuk azt a fránya korán kelést, undorító utazást...stb.
Még egyszer jó utat.
Judithka
GABAKO!!!!Hát eljött a TE idõd,annyira szeretnék veled menni,nagyon vágyom arra a tájra!!!MENJ és ÉLVEZZ!!!Holnaptól kapcsolj ki,ne gondolj arra,hogy mi ittmaradtunk,ne gondolj semmire,csak magatokra!!!Nagyon szép utat kivánok!Várunk haza sok szeretettel!!!SZIA!