"A "H"-s országjelzést a 2004. május 1. előtt kibocsátott rendszámok esetén kötelező felragasztani. A 2004. május 01. után kiadott EU-s rendszámtáblák esetén az EU tagállamokban elfogadják önmagában a rendszámtáblát, külön "H" matrica nélkül.
nem ismerem az utazási szokásaid, a kávé frissen főzve jó, a víz hütőből kivéve a hidegebb és ha megkívánok egy ételt akkor eszem. Az elszámolás pontos. A bankkártyáról pedig annyit, hogy a pénz beszél, a kutya ugat, a karaván halad.
bocs a benzinárat nem számoltam nekem dízel van. Az árfolyamból a legfrissebb amit láttam az kb 3-4 hete volt valamelyik tescoban ( Budaőrs, Érd, Szfvár ? )
Dehogy baj!! Szerintem nagyon jól értelmezhető a honlap, főleg hogy magyar, és minden egyértelmű rajta. Nem találtam itt hasonlót még.
Görögországban kapus rendszer van, az árak ezekre vonatkoznak gondolom. Egyetértetek?
Remélem nem volt még...
Aki pl. Platamonas-on vagy Nei Pori-ban nyaral és a környéket bejárja akár tizenöt husz alakalommal is át tud menni pl a Leptukáriai kapun. Nem muszáj.
Én is így gondoltam, mármint kapunként.
Az elkerülés akkor éri meg igazán, ha ráérsz és szeretnél minél többet látni Görögországból, de nagyon sok helyen van szinte párhuzamosan jó minőségű út és vannak szakaszok ahol a nem autópálya rövidebb, de nem gyorsabb, viszont a látvány kárpótol a száguldásért, és a tankolás, taverna is olcsobb, mert kiesik a frekventált utvonaltól.
Sziasztok!
aki már többet járt kocsival Görögországban biztos van bejáratott helye ahol megáll wc-re, szünetre..
Tudnátok ajánlani helyeket,ahol nem túl lepukkant a wc??)
Köszi
Ja és az a bizonyos belgrádi csúcs hány körül van??Csak,hogy elkerüljük))