Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3091
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71325 Üzenet linkje2008-07-14 13:34:06 

Sziasztok!
Még most sem igazán sikerült ,,felocsúdnom" .-Már itthon is vagyunk.
Mi csodálatos két hetet töltöttünk Görögországban.Az egyik héten Nei Poriban voltunk. Mi is a Diasnál foglaltunk szállást.A fotini házban laktunk most is,mint tavaly.Szeretem ezt a házat,mert csendes környezetben van,közel a tenger,és maga a ház is szép,tiszta,kényelmes.Nagy teraszok,aránylag jól felszerelt konyhák/Kávéfõzõt vinni kell akinek erre szüksége van./A tenger tiszta,a parton sem éktelekedett szemét.Ezen a szakaszon,lassan mélyülõ homokos part várja a nyaralókat.Kisgyermekeseknek nagyon kellemes hely.Medúzákat nem láttunk.Mi is több helyre kirándultunk,de egyénileg mentünk miután autókkal voltunk,valamivel olcsóbbra jött ki így mint fakultatív az irodával.
Vittünk elektromos grillsütõt,és helyben a hentesnél vettünk friss husit/olcsóbb mint itthon,/ és többször grilleztünk a teraszon.Készítettünk helyi zöldségekbõl/ami isteni finom/,Görög salit és Tzatzikit/remélem jól írtam.Ettünk többféle sütit,ami viszont nagyon drága és írtó édes.De azért nem szabad kihagyni.
Nagyon jó helynek tartom Nei Porit,mindenkinek csak ajánlani tudom.
Katus

# 3092
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71327 Üzenet linkje2008-07-14 13:44:10  Válasz a #71258. hsz-ra Előzmény #71258

Szia Gitike!

A Meteorákhoz, ha én viszek magamnak lapnadrágot az is jó, vagy a lányoknak csak a szoknya jó? És a fedett vállhoz elég egy kendõ, vagy valami kardigán féle kellene? És a pici baba? A másfél éves kislányomnak nincs hosszú szoknyája, csak nadrágja.... icon_smile.gif

Mi az ami nem volt jó az irodában?

Azért ugye teszel fel képeket...

Üdv itthon

Yvett

# 3093
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71328 Üzenet linkje2008-07-14 13:46:49  Válasz a #71325. hsz-ra Előzmény #71325

Szia Katus!

Üdv itthon... ugye tõled is kapunk képeket és beszámolót. Ebbõl merítek erõt, hogy kibírjam azt a maradék két hetet....

Az út milyen volt? Találkoztatok kétes Macedón határõrökkel?

Köszi az infókat

Yvett

# 3094
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71340 Üzenet linkje2008-07-14 14:43:31 

Szia Yvett!
Az út,kb 14 órát tartott,de semmi incidens nem volt.Sehol nem próbáltak meg ,,lehúzni",hazafelé viszont a Magyar határõrök tüzetesen megnézik az autókat.Mi általában a késõ délutáni órákban szoktunk elindulni,a gyerekek miatt,hátha alszanak és akkor könnyebben kibírják az utat,de alvásnak híre hamva se volt,mert nagyon izgatottak voltak. Éjjel talán nics akkora forgalom,viszont számítsatok rá,hogy a határokon sokat kell várni,bár ez addig még változhat.Persze igyekszem képket feltenni,minnél hamarabb.Már nem sok az a két hét,meglátod hipp-hopp indultok. icon_wink.gif
Bármi kérdésed van szívesen válaszolok,ha tudok.
Katus

# 3095
Vscotina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
223 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71384 Üzenet linkje2008-07-14 19:28:07  Re:

Yvett írta:
Szia Gitike!

A Meteorákhoz, ha én viszek magamnak lapnadrágot az is jó, vagy a lányoknak csak a szoknya jó? És a fedett vállhoz elég egy kendõ, vagy valami kardigán féle kellene? És a pici baba? A másfél éves kislányomnak nincs hosszú szoknyája, csak nadrágja.... icon_smile.gif

Szervusz! Pontosan így jó ahogy leírtad, lapnadrág is tökéletesen megfelelõ. Vállkendõ elég, nem kell kardigán. Pici babának nem kell semmi, elég a nadrág.

Ne parázz, mert ha bármid nem lenne, simán a derekadra kötnek egy ottani lapszoknyát.

# 3096
Gitike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71425 Üzenet linkje2008-07-14 22:24:32  Válasz a #71327. hsz-ra Előzmény #71327

Kedves Yvett!

A fiamnak nem kellett semmi, õ térdnaciban volt és azt mondták gyermeknek ez megfelel és ujjatlan póló volt rajta. Én a térdnacimra felkaptam egy hosszú egyberuhát amit vittem a hátizsákba és volt egy kendõm,amit a vállamra tertettem.De ha nincs, ott adnak, a bejáratnál van egy halommal. Szerintem, ha a kislányod térdnaciba megy, nem lesz semmi gond.

A Dias Zeusszal sajnos egyáltalán nem vagyok elégedett. Kétszer foglaltunk náluk szállást. Elsõ alkalommal két éve Asprovaltán voltunk és volt néhány kivetnivaló az apartmanban , igy rekalmtunk itthon és kaptunk kedvezményt. Gondoltuk akkor adunk még egy esélyt. Többet nekik biztos nem adok, mert nemkorrektek. egyrészt azt mondták délig oda kell érni, különben szieszta van és a kulcsot csak edste 6 után kapjuk meg. Megérkeztünk fél 11-kor, erre kiderült,hogy kettõkor vehetjük át az apartmant. A takaritonõk kettõ körül bukkantak fel, addigra mi már kitakaritottunk. A fakultativ programok árai sem egyeztek az itthonival. Nem sok eltérés volt, de akkor is, az elv. Aztán szerettünk volna befizetni vacsira, itthon 12 ezer ft lett volna, de nem tudták megmondani melyik étteremben lesz a vacsi, annyit tudtak,hogy háromfogásos menüválasztásos. Beváltottam a magyar pénzt, és kint kiderült,hogy nem háromfogásos nem menüválasztásos és 10E /fõ/nap, ami ugye több, mint amennyit itthon mondtak. Mi találtunk egy nagyon klasssz kis sarki éttermet, ahol 4,90 volt a legtöbb kajcsi és nagyon kedves kiszolgálás, a végén ajándék fagyival. minden nap oda mentünk A tengerparton dupla ilyen árral dolgoztak. A fakultativ programok (Meteora , Athén ) jó volt, de ott is a kajánál vigyázni kell. Megállltunk Meteoráktol hazafelé kajálni. Az idegenvezetõ elmondja,hogy 8Euro egy kaja, ami tartalmazza a fõfogást egy salátás és az italt. Na ebbõl semmi nem igaz, a salátás és italt is külön számolják. Ugyhogy Aténnál már vigyáztam erre, sõt szóvá is tettem, hogy ne tájékoztassanak félre. Aztán a kétszobás 5 ágya aparmtanba egy szem szekrény volt, mire megkérdeztem,hogy szerintük ez normális, a lány szerint teljesen. szerintem szobánként egy szekrénynek kellene lennie. I(lyen apró kellemetlenségek voltak, de maga Nei Pori csodás, a tenger tépnyleg lassan mélyülõ, homokos tengerpart, imádtam. meduzát nem láttunk, csak apró halacskákat, amik a lábunk között uszkáltak. A görögök kedvesek voltak, bár Asprovaltán még kedvesebbek, ott több kellemes élményem volt, de itt is nagyon jol éreztük magunkat. Csodás volt és kár, hogy vége van.
Ti még az út elõtt álltok,úgyhogy nagyon kellemes pihenést kivánok.
Képet tennk fel, de nem nagyon tudom itt hogy kell.
Gitike

# 3097
Mr.Dana
Aktív fórumos
Aktív fórumos
117 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71429 Üzenet linkje2008-07-14 23:12:34  Válasz a #71180. hsz-ra Előzmény #71180

# 3098
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71433 Üzenet linkje2008-07-14 23:21:04  Re:

icon_biggrin.gif
# 3099
Margareta
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71452 Üzenet linkje2008-07-15 07:18:00 

HA MENTEK A THEO TAVERNABA KERESSETEK AZ ARANKAT!!!icon_smile.gif
# 3100
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71454 Üzenet linkje2008-07-15 07:37:06  Re:

# 3101
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71470 Üzenet linkje2008-07-15 09:00:40 

Katus!!!!!!!!!!!

Üdv itthon:)

# 3102
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71478 Üzenet linkje2008-07-15 10:10:20  Válasz a #71425. hsz-ra Előzmény #71425

Itt olvashatsz róla, hogyan kell képeket beilleszteni a hozzászólásodba.

http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=328

# 3103
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71529 Üzenet linkje2008-07-15 13:32:49 

margareta írta:
HA MENTEK A THEO TAVERNABA KERESSETEK AZ ARANKAT!!!icon_smile.gif

Aha. És õ ki? icon_wink.gif

# 3104
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71531 Üzenet linkje2008-07-15 13:46:58  Válasz a #71340. hsz-ra Előzmény #71340

Szia Katus!

Köszi. Egy kicsit tartok én is pici lányom hogy bírja majd. Azért ezek az autós ülések nem a legkényelmesebbek. Egyébként mi kb. 8-kor tervezzük az indulást. Szerinted az jó?

Üdv
Yvett

# 3105
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#71532 Üzenet linkje2008-07-15 13:48:34  Válasz a #71425. hsz-ra Előzmény #71425

Köszi Gitike!

Nekünk tavaly az Ibusszal volt ilyen gondunk. icon_smile.gif

Lehet, hogy nincs is tökéletes iroda? Vagy mi vagyunk "maximalisták"? icon_smile.gif

Üdv
Yvett

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 206 207 208 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu