Én sok-sok évvel ezelőtt voltam Sartin. Most Toroni az uticél, de biztos, hogy meglátogatjuk Sartit is egy párszor, visszahúz a szívem. Nekem itt volt az első tengerparti élményem, úgyhogy mindig egy kicsit különleges marad számomra!
Látom parázs vitába csöppentem bele, mikor most belenéztem a fórumba. Engem, mint megrögzött Görögország imádót, azonbelül is SARTI, nem lehet eltántorítani attól, hogy augusztus elején, előre foglalt szállás nélkül (mert már sehol nincs) ne induljunk el Sartiba. Az meg végképp nem érdekel, hogy más mit gondol, hogy én "csak" Sartin jártam. Szeremcsére már több helyen is megfordultunk görög honban, de soha nem az alapján választottunk, hogy az másoknak hogy fog tetszeni. Valójában azt akartam csak megkérdezni, ha valakinek van infója róla, hogy lehet-e kinn szállást találni. Bár a gyerekek azt mondták, ők elalszanak a tengerparton islegalább nem kell mosakodniuk.....
#1095712009-07-16 11:41:47 Válasz a #109563. hsz-ra
Vaesz!
Mi is voltunk Toroni-ban. Az ott lévő bizánci várrom sajnos látogathatatlan. A toroni tengerpart nagyon tetszik nekem. Nem homokos, nem kavicsos, valami más. Mi a gyerekekkel elneveztük "tarhonyásnak".
#1095732009-07-16 11:43:33 Válasz a #109570. hsz-ra
Szerintem biztos találtok szállást, mert olyan nincs hogy minden tele legyen.
Ahogy olvasom itt inkább az lesz a gond, hogy 4-en vagy többen vaygtok ha jól értem.
A lényeg, hohy kitartás és tuti találtok szállást.
#1095752009-07-16 11:47:11 Válasz a #109546. hsz-ra
killerlaca!
paralia rosszabb
ott még a boltba ki is írják, hogy "magyar ne lopj".
összességében olyan helyre szeretek járni, ahol nem találkozok magyarokkal, és minden porcikámmal, érzékszervemmel érzem, hogy külföldön vagyok. ez így nekem érdekesebb.
Tényleg van ahol kiírják, hogy 'magyar ne lopj!' ? Eddig csak NÉmetországról hallottam ezt...nagyon durva...akkor most már lassan kezdjük tagadni, hogy magyarok vagyunk?
#1096002009-07-16 14:56:24 Válasz a #109598. hsz-ra
"Tényleg van ahol kiírják, hogy 'magyar ne lopj!' ? Eddig csak NÉmetországról hallottam ezt...nagyon durva...akkor most már lassan kezdjük tagadni, hogy magyarok vagyunk? "
Ez szerintem megint egy rémhír!Én ezt seholsem láttam még!
Sarti egy igen változatos és gyönyörű hely,igen sok a magyar és kevés görögöset találsz de hát manapság hol találsz olyat irodán keresztül ennyi pénzért?na ugye.aki tengerpartra megy az a tengert élvezze,a szép kis öbleit,és este ha nem szereti a nyüzsit menjen el romantikázni egy öbölbe és ott nem zavarják a többiek.sarti igy is észak görögország legszebb helye.hol lehet összehasonlitani paráliával,stavrossal,nei porival és a hasonlókkal?na ez az nem lehet.na és a narancspart?:az maga az álom,egy paradicsom és a sziklák teszik izgalmassá,romantikussá.és amugy meg voltam marmarasban is és hát az sem görögösebb!na ez volt az én sarti melletti érvelésem.látom sokan érzünk így.