#1095752009-07-16 11:47:11 Válasz a #109546. hsz-ra
killerlaca!
paralia rosszabb
ott még a boltba ki is írják, hogy "magyar ne lopj".
összességében olyan helyre szeretek járni, ahol nem találkozok magyarokkal, és minden porcikámmal, érzékszervemmel érzem, hogy külföldön vagyok. ez így nekem érdekesebb.
Tényleg van ahol kiírják, hogy 'magyar ne lopj!' ? Eddig csak NÉmetországról hallottam ezt...nagyon durva...akkor most már lassan kezdjük tagadni, hogy magyarok vagyunk?
#1096002009-07-16 14:56:24 Válasz a #109598. hsz-ra
"Tényleg van ahol kiírják, hogy 'magyar ne lopj!' ? Eddig csak NÉmetországról hallottam ezt...nagyon durva...akkor most már lassan kezdjük tagadni, hogy magyarok vagyunk? "
Ez szerintem megint egy rémhír!Én ezt seholsem láttam még!
Sarti egy igen változatos és gyönyörű hely,igen sok a magyar és kevés görögöset találsz de hát manapság hol találsz olyat irodán keresztül ennyi pénzért?na ugye.aki tengerpartra megy az a tengert élvezze,a szép kis öbleit,és este ha nem szereti a nyüzsit menjen el romantikázni egy öbölbe és ott nem zavarják a többiek.sarti igy is észak görögország legszebb helye.hol lehet összehasonlitani paráliával,stavrossal,nei porival és a hasonlókkal?na ez az nem lehet.na és a narancspart?:az maga az álom,egy paradicsom és a sziklák teszik izgalmassá,romantikussá.és amugy meg voltam marmarasban is és hát az sem görögösebb!na ez volt az én sarti melletti érvelésem.látom sokan érzünk így.
zsófi73!lécci had kérdezzem meg hogy sarti előtt milyen helyeken jártál?már csak azért kérdezem hogy jobban megértsük hogy te mihez viszonyítva írtál ilyeneket.
Mi most jöttünk haza 2 hete Sartiból,és hát megdöbbentett ez a vélemény. Csak nagggyon-naggyon sajnálni tudlak a negatív véleményed miatt Zsófi. Ugyhogy inkább no comment.................
Nem is tudom miért kérdőjelezitek meg Zsófi73 tapasztalatait? Sarti természeti adottságai gyönyörűek, de sokat ront az élményen a sok magyar,és ezt már nagyon sokan leírták.Ha elmész 1300-1400km-t, legkevésbé a saját honfitársaiddal akarsz állandóan összefutni(tisztelet 1-2 kivétel akad).És már az ottani emberek sem olyanok,mint 5-6 éve.Ebből a szempontból teljesen egyetértek Zsófi 73-mal.A sok Sarti-rajongótól bocs,de én is ezt tapasztaltam,pedig már több helyen is jártunk..
#1096242009-07-16 17:48:51 Válasz a #109575. hsz-ra
Szia!Én is csak azt tudom mondani,hogy Sartin szinte már csak magyarok vannak,mindenhol minden ki van irva magyarul stb....Szóval ha eredetibb görög helyetkeresel,még próbálj válogatni keresgélni.De ettől függetlenül szép Sarti
Bocsi egy kérdés! Ti,akik úgy ellenzitek,hogy minden ki van írva magyarul,perfekt beszélitek a görög nyelvet?
Hogy több magyar is szereti Sartit,és sokan oda mennek nyaralni? És?
Kinek a privilégiuma,hogy csak ő lehet ott Magyarországról?
Szerintem senki nem barátkozni,ismerkedni megy,én spec.simán elmegyek valaki mellett,csak azért mert lehet karakószörcsögről jött,és magyarul beszél? És?Azért még nem kell,hogy a barátom vagy barátnőm legyen.
Amúgy meg meddő vita ez szerintem,értelme semmi