Mi Zakynthoson vettünk két fürdõlepedõt (fehéret) és nem fog , de a vizet nagyon jól szívja.
A viccet félretéve, meg kell válogatni, hogy mit veszel, hiszen ott is vannak gagyik. (a törölközõt tényleg ott vettük és szuper).
Ez tényleg érdekes, hogy nem tudni melyik terminálról megy a gépetek. Én úgy tudom, hogy a 2A-ról indulnak a Schengeni országokba induló gépek, a 2B-rõl pedig az azon kívüliek. (Mi is innen repülünk 4 nap múlva Törökországba). Az 1-es terminálról a fapados gépek indulnak és oda is érkeznek vissza. Ez nem szentírás, de engem így tájékoztattak az utazási irodában (TUI).
Szia Kvalcsi! A törcsi nekem volt gond
olvastam itt,h. nem mindenhova kell vinni.
úgy gondoltam,megúszhatom
van ám nekem un."darázsfészek"törcsim,ami kicsire hajtható,és a
vizet is nagyon issza.
ezennel befejeztem a törölközõ-gondjaim taglalását
Tudom, hiszen én ajánlottam, hogy amenyiben még sincs az apartmanban, akkor vehetsz kint is! Ez legyen egyébként a legnagyobb probléma. Kréta gyönyörû, feledtetni fogja minden gondod.
Eddig még soha nem ültem a gép elõtt ilyen késõ éjszaka!
Csúcs érzés látni,h.a számlálón eggyel kevesebb nap van ,
mint mikor ideültem!
Ma du. értem haza 1 kis/hazai/nyaralásból:van mit bepótolnom ezen oldalakon (néha azért benéztem 1 net-kávézóba)
Ez már függõség
Ez tényleg érdekes, hogy nem tudni melyik terminálról megy a gépetek. Én úgy tudom, hogy a 2A-ról indulnak a Schengeni országokba induló gépek, a 2B-rõl pedig az azon kívüliek. (Mi is innen repülünk 4 nap múlva Törökországba). Az 1-es terminálról a fapados gépek indulnak és oda is érkeznek vissza. Ez nem szentírás, de engem így tájékoztattak az utazási irodában (TUI).
Szia kvalcsi !
Igen ; van kupi még a ferihegyi járat info sem biztos a dolgában
Tudod,a betegeket sajna el kell látni valakinek,most még alszanak...gondolni fogok rád a jófejséged miatt is,meghát picit irigységbõl is...Lehet,hogy jövõre-Stalis!!!Vigyázz magadra mégegyszer!
Tudod,a betegeket sajna el kell látni valakinek,most még alszanak...gondolni fogok rád a jófejséged miatt is,meghát picit irigységbõl is...Lehet,hogy jövõre-Stalis!!!Vigyázz magadra mégegyszer!
Megyek hozzád betegnek - engem sosem láttak el .2 osztályon 1 nõvér , 4 emeletre 1 " orvos " - durva.
Nem hiszem , hogy írigy lennél !Ha Stalis az uticél ; majd segítek !
András
OFF:Hú,nem kivánom,hogy beteg légy,SOHA,DE úgy leápolnálak!/A szó legnemesebb értelmében.../Én mondjuk 40betegre vagyok egyedül,de rád lenne idõm!Az tutti!Pláne,hogy érzed,nem vagyok irigy!Most pedig sipirc aludni,holnap már ilyenkor álmaid helyén leszel!