Kedves Ildikó!!!!
Mindenki maga dönti ell hogy neki mi a jó,neked ez ,nekem meg amaz...
Nem beldkötni akartam ezze csak egy lehetőséget mondtam el..
De manapság 25-50 km az nem távolság,de az igaz hogy ha szabit kell rá kivenni akkor az már nem ér annyit..
Én sajna időmilliomos vagyok,de remélem már nem sokáig
Én is csak egy lehetőséget írtam,amire Te rögtön dobtál egy gúnyos választ .
Remélem tényleg találsz magadnak más elfoglaltságot,és akkor talán nem fogsz minden írásra véleményt nyílvánítani,ez nem biztos,hogy előbbre viszi a dolgokat!
Na . de már ez sem az utasbiztosításról szól,kicsit elragadtak az indulataim.
#1004962009-05-21 09:44:59 Válasz a #100471. hsz-ra
tfildiko!
Jól értem, hogy ha kitöltöm a nyomtatványt, megküldik postai úton a lakcímemre és nem is kell érte fizetni? Létezik az, hogy valamit ingyen adnak?
És mennyi ideig érvényes az ilyen biztosítás?
Hát nekem nincs messze a 20 km, csak körülményes megszervezni az átjutás és lusti is vagyok.
Én is a postát választom, de cserrobi én így kedveltelek meg, az állandó reagálás jó dolog, mert figyelsz másokra.
#1005182009-05-21 11:29:35 Válasz a #100496. hsz-ra
Kati !
Igen így van!
Én ápr. 22.-én adtam postára az igénylőlapot és a lejárt kártyákat.
Most hétfőn pedig hozzta a postás a leveleket,benne a kártyákat.
Felnőtteknek, 1 év, gyerekeknek,kortól függ. a 13 éves,3 évre kapta, a 16 éves pedig 2 évre,szerintem azért,mert ő közben betölti a 18. évét.
#1005202009-05-21 11:39:07 Válasz a #100518. hsz-ra
Ildikó!
Én most először gondoltam arra, hogy igényelnék ilyen kártyát, mert végülis tényleg történhet bármi. Gondolom, első igénylésnél is ugyanazt a nyomtatványt kell kitölteni?
Én most először gondoltam arra, hogy igényelnék ilyen kártyát, mert végülis tényleg történhet bármi. Gondolom, első igénylésnél is ugyanazt a nyomtatványt kell kitölteni?
Kati
Amennyiben postai úton igényelsz, igen.
én kitöltött nyomtatvánnyal személyesen mentem be az OEP-hez a Teve utcába. Elkérték a TB és lakcím kártyámat, a nyomtavány nem kérték
#1005712009-05-21 14:44:58 Válasz a #100520. hsz-ra
Igen Kati,ugyanazt,csak egy fajta nyomtatvány létezik.
Ők aztán a Mep.-nél utána néznek az adataidnak,van-e jogviszonyod stb,
és ha minden rendezett, küldik az Eu kártyát.
Mindenképpen érdemes kiváltani,nekünk már kb 5 éve van.ill.folymatosan igényeljük.
Egyébként elgondolkodtató miért kell évente újítani???
Ha megszűnik időközben a jogviszony érvényteleítenék és kész,mint az itthoni Taj kártyát.
Fölösleges cirkusz ez is,amit évenete végig csinálunkde ez van.ezt kell szeretni!?
Üdv. Ildi