Mi 2008 ban voltunk a stella apartmanban. Nagyon csendes és tiszta. Ha nyugati fekvésü szobát kaptok akkor az erkély elött nagy platánfák vannak. Az apartman asprovalta vége felé van vrasnával ellentétes irányban.
A part kb 150 méter a központ kb 200. Ha kocsiaval mentek a főút mellett van egy zárt parkoló oda be lehet állni mert az az apartamanhoz tartozik.
A sarkon vagy egy épület elötte egy kis tér fákkal na oda ne álljatok mert egy bajszos görög öreglány elharapja a torkotok éngem majdnem megvert.
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon sokat segítettél! Ma derül ki, hogy 1 vagy 2 hét, mennyi időre kapunk szabadságot, illetve, hogy autóval bele merünk-e vágni:-) a nagy utazásnak vagy marad a busz:-(. De az már biztos, hogy megyünk!!!
Ha rám halgatsz akkor 2 hétre mentek kocsival mer onnan érdemes elmenni Philippibe és kavalára.
Kavala nagyon szép város onnan 80 km-re van a török határ felé és végig autópálya van.
Ha adsz egy email cimet küldök fotókat a stelláról és kavaláról.
Au úttol meg nem kell parázni évakóta sokadmagammal kocsival járunk de semmi gond nincs.
Sajnos csak 1 hétre tudunk menni a nyáron, 5 nap szabadságot kap csak a párom:-( Így maradt az autó, péntek éjjeli indulással, de biztos infók ügyében még körülnézek az autóval Görögországa című topikban is.
Az eredeti elképzelésben szerepelt Philippi, Kavala és Stagira, ezekre a helyekre mindenképpen szeretnénk eljutni.
A képeket nagyon szépen köszönöm, erre az e-mail címre tudod küldeni: gpilipar@linea-bs. hu.
Nagyon szépen köszönöm a fotókat, nagyon tetszik minden, amit a fotókon láttam! Látom, Te Pefkochoriba mész az idén, igen, nekem az is egy nagy álom, jövőre remélem az lesz az úti cél! Még egyszer köszönöm!!!!
nagyon szívesen és érezzétek jól magatok.
Ha az utazási irodában netán ott lesz a Kriszta egy tündéri kis szlovák lány akkor adjátok át üdvözletemet.
2008-ban ő segítette a legtöbbet mikor totálra törtük a kocsinkat.
Köszönjük a jókívánságot!
Összetörték az autótokat??? És hogy történt? Az üzenetet mindenképpen átadom, remélem még ott dolgozik. A itt beregisztrált nevedről meg fog ismerni? Bár nem hiszem, hogy sok embernek törték autóját, biztos emlékezni fog rád!
Tavaly mi is a Stella-ban laktunk, az egyik fő problémánk az volt, h. éjszaka annyira meleg volt, h. nem tudtunk aludni,mert nem járt a levegő..(ny-i fekvés). Viszont csöndes volt a környék, amit a Nikos apartmanházban lakók nem mondhattak el. A háztól a legközelebbi strand nekünk nem annyira tetszett,mivel eléggé kavicsos volt a part is és a vízben is, így egy negyed órás sétával elértük az Asprovalta és Vrasna közötti strandot,ahol kb. 1-1,5 méter után homokos volt a víz alatt, és a part egy része is homokos volt.
Amúgy Sancho.dl is tavaly a Stella-ban volt, van is fent fotóalbuma a hellaszon, és van pár képe az ő szobájukról.
Köszönöm a fotókat a Stella apartmanról, de közben változott az útiterv, Nei Poriba megyünk. Az albumban már láttam Sancho.dl fotóit is, és nagyimre64 is rengeteg hasznos infóval látott el Asprovaltát és a szállást illetően.
Most a Nei Pori topikot bújom a hasznos információkért:-)
Köszönöm a fotókat a Stella apartmanról, de közben változott az útiterv, Nei Poriba megyünk. Az albumban már láttam Sancho.dl fotóit is, és nagyimre64 is rengeteg hasznos infóval látott el Asprovaltát és a szállást illetően.
Most a Nei Pori topikot bújom a hasznos információkért:-)
Szia Riella!
Sztem jól döntöttél, h. Nei Porit választottad Ott homokos a tengerpart, Asprovaltán nagyon zavaró, h. kavicsos.
Köszönöm szépen nagyimre! Eddig egész sok infót begyűjtöttem, már a szállás pontos helyét is sikerült beazonosítanom, és a terv is kezd összeállni, hogy hova is szeretnék eljutni a környéken.
Solyci! Igen, a tengerpart volt ami miatt végül Nei Pori lett és nem Asprovalta