Nem ismétlem az elõttem szólókat. Részben kopár sziget, részben nem. Nem kopárabb, mint az átlag.
Kamari strandjáról már részletes leírást adtam ebben a topikban pár oldallal korábban.
Amúgy vana hellaszon bemutató is a szigetrõl a leírások címû rovatban.
"JÓVANNA" egyszerübb volt kérdeznem , mint visszaolvasnom
DE aztán visszaolvastam amit a szigetrõl írtatok, EZT látni kell !! ......
Úgy látszik Santorini is rabjává tudja ejteni az emberfiát (lányát), igaz SUZUKI??
Megnéztem a képeidet, vagyis gyorsan átfutottam rajtuk, ha több idõm lesz még visszanézem õket, de fantasztikusan szépek. Te is profi fotós vagy Monalisához hasonlóan.
Szia Helguska! Örülök, hogy tetszettek a képeim és ha teheted nézd meg a 2005.-ben készült albumot is. Santorini szigete maga a csoda , "a napsugár és láva földje".Az idén 2 hetet töltöttünk a szigeten és elmondhatom még nem sikerült mindent látnunk.!! Személyesen kell átélned a sziget csodáit - a fényképek csak egy részét adják vissza.!!!!A naplemente élõben csodálatos,a caldera látványáról nem is beszélve!!! Aki egyszer már járt a szigeten újra visszavágyik!!! Nem vagyok profi fotós csak szeretem a szépet megörökíteni.
Vojandi, köszi az üzidet megkaptam. Átnézegettem a 2004-es Santorinis albumodat, igazán szép.. Milyen fényképezõgéped van? Olyanok a képeid, mintha képeslapot nézegetne az ember. Látni rajta, hogy neked is hobbid a fotózás , na persze az utazások kívül.
Egyébként eldöntöttem, a következõ uticélunk Santorini lesz. Aztán meg Kos szigete (majd két év múlva ).... már csak pénz kell hozzá :O)
A párom már kiakadt, hogy csak két hete értünk haza Korfuról , de én már a jövõ évi nyaralást tervezgetem..
Akkor még csak egy 15 éves Olympus pici mezei automatám volt. Most vettem egy digitálist, de szerintem nem sok különbség van a képek minõsége között. A régi mezei gépem is ugyanolyan jól fényképez. Hogy hobbim a fotózás az nem titok, már 14 évesen elkezdtem, de mégsem értek eleget hozzá.
Örülök, hogy tetszettek. Ha érdekel, olvasd el a beszámolómat is, abból is megtudhatsz még pár dolgot.
Érdemes bemenni Heraklionba, az Augusztus 25 sétányon van egy csomó utazási iroda, 3 napos Santorini szállásokat 30-70 Euro között kínálnak szállodában. A 70 Euro már fullextrás 4-5 csillagos szálloda.
Kalimera Hajol:lol:
Ezek a képek sajátok?
Fantasztikusan szép képek , úgyrémlik mintha a fotoalbunban már láttam volna õket
Már régi álmunk ,hogy lássuk Santorinit. Idén Rodosz jövõre talán
Talán jövõre lesz a Diasnak is oda útja
Kalimera
Köszi Dani!
Természetesen saját képek
Az abumomban legfeljebb hasonló lehet, a 8 nap alatt 1,5 giga memória telt meg!
Rodosz is bizonyára csodálatos!
Kalinichta!
Augusztus 20-án éjjel érkeztünk haza Kamariból. Igazad volt, valóban varázsa van. Még nagyon nehéz írni róla, olyan, mintha egy másik bolygón lettünk volna. Folyton fényképezni akartunk, és rácsodálkoztunk...Helyi busszal közlekedtünk, de élveztük a kamari strandot is. A vulkán, a kénes források, a Kaldera, Oia házai, a meredek sziklafalak, s a színek, a kontrasztok. Ajaj. Felejthetetlen.
Nagyon köszönöm Neked és a többi Fórumozónak is , a sok információt.
Ha kérdésetek akad, igyekszem válaszolni mielõbb.
Üdv,
Mamin
Szia Mamin! Örülök , hogy tetszett nektek is Santorini!!! Nincs olyan nap ,hogy ne gondolnánk a szigetre!! Kamariban hol volt a szállásotok? Mesélj többet az élményeidrõl? Sokat fényképeztetek? Láthatóak lesznek a hellasz oldalon?Autót is béreltetek? Santorini szigete a napfény és a láva földje!!! Üdv.
Kamari strandján egy kevésbbé jó úszót,mint pl. jómagamat nem nyeli el a tenger ? Úgy értem milyen a strand, gyorsan mélyülõ a víz? Örülök, hogy ilyen nagy hatással volt rád a sziget.