mi július 30-án indulunk busszal (Apollon Travel) Nidribe, és a Metropolban fogunk megszállni. Jön ugyanakkor még valaki?
Olvasgattam a fórumot, de sajna arra nincs idõm, hogy az egészet átrágjam, így lenne egy pár kérdésem, remélem, tudtok segíteni.
Szóval: nekünk azt mondták az utazási irodában, hogy fehér homokosak a strandok, néhol kavicsosak..de látom, hogy ez inkább fordítva igaz sajnos.. Akkor igazából melyik strand az, amelyik homokos? Gondolom, Nidri környékén nem nagyon van, csak a Ny-i parton. Milyen messze van Nidritõl? Szerintem fogunk ugyan kocsit bérelni, de azért nem autóban akarom tölteni a nyaralásom nagy részét...
Sziasztok!
Férjemmel és kislányommal augusztusba utazunk autóval Nidribe.A Gatsulisba foglaltunk szállást.Visszaolvasva a hozzászólásokat meglepõdve láttam,hogy volt akit kirámoltak! Mit tudtok errõl?
mivel autóval mennénk értelemszerûen szinte csak aludni mennénk az apartmanba,így nem sokat leszünk ott.Szerintetek mit csináljak? Mindig vigyem magammal az összes pénzünket,papírjainkat?
Hogy lehet így nyugottan pihenni,és élvezni a nyaralást?
Nagyon elvagyok keseredve ezügyben,mert évek óta Görögbe járunk nyaralni /Sarti,Nei Pori/,de nem kellett ilyen gondokkal veszõdni.Az sem igazán jó megoldás ha a parton is állandóan a pénzemet lesem,ott is kipakolhatnak ha a család pont fürdõzik.
Nagy odafigyeléssel és szervezéssel vágunk neki ennek az útnak,és nagyon nem szeretnék pénz nélkül,üres tankkal kirabolva térni haza.
Ha valaki tud valamit ezekrõl az esetekrõl kérem jelezze,vagy ha tud adjon tanácsot!!!
Elõre is köszönöm!
További szép napot!
Sajnos a Jón-szigeteken elõfordulnak lopások elég gyakran, mert elég sok az albán vendégmunkás, angol, német túrista. Itt nem tanácsos az értékeidet felügyeletnélkül hagyni. Jobban jársz, ha viszed Magaddal mindenhova. Ez a rész, nem az a biztonságos Görögország.
Hidd el, nem jelent problémát, hogy viszed magaddal az értékeket. A fürdésnél pedig vagy megkérsz valakit, hogy nézzen a cuccaitokra addíg míg a vízben vagytok, vagy egyvalaki sajnos mindíg kinnmarad. Görögországban tényleg szokatlan, de sajnos itt ez a helyzet. Tavaly Zantén volt akit éjjel raboltak ki földszinti apartmanban, míg békésen aludtak.