"szeretnénk északi részen egy hangulatos, nem túl zsúfolt, igazi görög környezetben eltölteni az idõnket."
Sajnos ez igen nehéz lesz az északi tengerpartokon. A tömegtúrizmus teljesen átformálta a vidéket az utóbbi 20évben, nyoma sincs a görög hangulatnak. _Szerintem_! Ettõl még persze messze a legjobb hely ami ekkora távolságban elérhetõ, (Horvátországot említeni sem érdemes) szállást meg eleddig mindíg sikerült találni helyben, átlag negyedórán belül.
Megyünk a Sithoniára a jövõ héten kocsival és nem foglaltunk szállást. Szerintetek megszívjuk?
Vagy ha valaki tud tel. számot, vagy címet, azt szívesen venném, ha nem akkor szunya a tengerpaton.
Az a gond, hogy mindenhol buszos utak vannak és két fõre meg nincs szoba csak 4-re. Én meg kocsival megyek, ha mást nem abban alszok. Valóban ez lenne a helyzet vagy csak üzleti érdekeik kívánják ezt.
tonyo
Fasza ! ( bocs ) tudod már bejártam a fél világot és még soha sehol nem foglaltam szállást, Portugáliától kezdve Bulgáriáig. De még soha nem voltam Görögo-ban. Persze futottam pár kört és szereztem infót és valahogy mégis elbizonytalanodtam mert mindenki a nagy tömgrõl beszél.
Árakat tudsz ? Hol lehet a teteje, meddig érdemes alkudni?
Köszi a segítséget
tonyo