Köszi, én is néztem azokat! Sőt, beszéltem is már kb. két hete az Apollónnal, és ha vennék, akkor jelen pillanatban én is úgy gondolom, hogy tőlük vennék.
(Sőt, nemcsak repjegyet, hanem egész utat foglalnék náluk, mert a first minute kedvezmény miatt akkor érné meg csak a repjegyet megvenni, hogyha főszezonban kb. 9000 Ft/éjszaka ár alatt tudnék magunknak Santorinin szállást keríteni. De ez igen kevéssé valószínű...
Sajnos az baj, hogy nemcsak a repjegyek miatt, hanem főként az egyéb fennforgások miatt nem kezdtem még hozzá a konkrét szervezéshez. Lehet, hogy a végén last minute-ek sorozata lesz az egész nyárból... )
Nagyon jó ötlet a last minute-k sorozata
Olcsón is jössz ki, és sok helyre el tudnál menni, én is így tervezem a 2. nyaralást augusztus végén szeptember elején
Minden elofordulhat, en akarhanyszor nezem a honlapokat sok kulonfe arat latok, azt a jegyet (ami nekem mar megvan) most olcsobban vehetnem meg (nem sokkal) mint amikor foglaltam...szoval...soha nem tudhatjuk, az persze altalanosan igaz, hogy minel elobb foglalunk annal olcsobb...
Santorinire Bécsből eljuthatsz nem drágán
Már nem is emlékszem melyik topikban, talán a Krétaiban olvastam a Lauda Air -ről, megnéztem az oldalt, és 200 euróért (nem 300 Ft-al számolva) egész jó áron el lehet jutni.
Semmi sem kizárt, a kereslet alapján folyamatosan változik az ár, nem lehet kiszámítani előre. El kell dönteni, neked mennyiért éri meg! Aztán ha felfelé megy az ára, akkor örülsz, ha lefelé, akkor meg ..... Szóval foglalás után már nem szabad nézegetni!