Mi Augusztus 4-én indulunk busszal Nei Poriba nyaralni.
Ha valaki tudja hogy milyen messze van a Dora és a Giorgios apartman egymástól, nagyon megköszönném ha leírná.
Sziasztok!
Nem tudom megállni,hogy meg ne osszam veletek a legújabb tapasztalataimat,bár nem Görögországhoz kapcsolódik.
Tavaly egy csodálatos hetet töltöttünk Nei Poriban,a Sotiria apartmanban.Minden olyan volt,mint a mesében,egészen a haza utazás napjáig,amikor is az utazási iroda szervezetlensége és a kitelepített idegenvezetõ tehetetlensége folytán 5 órát töltöttünk el embertelen körülmények között a buszra várva,ami érthetõen a mai napig megkeseríti a szánk ízét.Miután el kellett hagyni az apartmant,nem biztosítottak a csomagjainknak helyet,számunkra nem volt se mosdó,se wc,de még egy nyavalyás széket sem adtak,hogy legalább leülni tudjunk 5 órán át.Ráadásul a cég alkalmazottja szerint,mi vagyunk a "rossz utas",akik alaptalanul reklamálnak,és azért vagyunk,hogy õket megkeserítsük.Eddig a tavalyi történet.
Az idén tanulván a tavalyi esetbõl,más utazási céggel,más utazási célba vettük az irányt.Bátran állíthatom,vannak még szervezetten,olajozottan mûködõ utazási irodák,ahol minden az utasért van.Ahol a 6 óra az 6 óra,s ahol a megadott idõponttól való negyedórás /!!!!!!/ eltérés esetén minden utast egyenként telefonon kiértesítenek.Kedves Bea! Van még mit tanulni,és nem síránkozni kell,hogy évrõl-évre mindig gondok vannak turnusválltáskor.A gondok csak addig léteznek,míg meg nem oldják õket.Feltéve,ha erre van szándék és akarat. A LaGrotta és csapata jelesen vizsgázott.
Szia Berili,
Mi nem fõztünk, így nagyon szét se néztünk a szekrényekben, de volt egy nagyobb lábos, meg egy kisebb is, talán mintha láttam volna egy serpenyõt is. A tésztaszûrõt nem tudom, de sajtreszelõt láttunk. A földszinten lakik a házinéni, nagyon aranyos, nem szólt két szót se. Volt pihenõidõ, de a görögök hangosabbak voltak, mint a külföldiek. Mi dél körül költöztünk be, miután visszaértünk a tájékoztatóról. Az idegenvezetõt csak a be és kiköltözéskor láttuk, esetleg ha mentek fakultatív programra.
Nia, köszönöm a válaszokat. Remélem jól fogjuk magunkat érezni. Mivel már elég sok helyen voltunk, ezért valószínûleg a fakultatív programokra mi nem megyünk. Bár Skiathos nagyon szép, azt lehet, hogy mégis bevállaljuk. S ráadásul jól is éreztük magunkat ezen a programon. A görög estet még sohasem mertük befizetni. Nem tudom volt-e közületek valaki ilyen programon. Esetleg többen is. mi a véleményetek róla. A Nei Poriban lévõ érdekelne... talán. Cserrobi, amikor Ti jöttök mi már ott leszünk egy hete, s még egy hétig veletek együtt ott leszünk... )
Szia!
Mi 3 éve voltunk Nei Poriban. Voltunk görög esten. Ha szeretitek a folkkort akkor megéri. Görög táncok pl. tüztánc, egymást taposós tánc stb. A kaja svéd azstalos volt, viszont csak egyszer lehetett szedni a tányérokra. A bor,- hát az nem volt valami jó - Retzina volt. Viszont annyit lehetett inni amennyit megbírtál. Elég savanykás volt. Mi nem nagyon szerettük. A vége felé volt egy kis vonatozás és görög tánc tanulás. Rengeteg különféle náció volt, mi magyarok kb 4o -en voltunk. Éjfélkor vége lett és vittek vissza Nei Poriba.
Egy estének azért megtette. Nei Pori igazából gyönyörû és nagyon jól éreztük magunkat. Ildi
Köszönöm Ildi, Nei Poriban voltunk már 2003-ban, akkor nagyon jól éreztük magunkat és a gyerekek nagyon vágytak vissza, meg mi is. Most a nagy családdal megyünk, anyósomék, sógoromék és mi. Már alig várjuk, erõsen vágjuk a centit... De akkor sem (és még máshol sem) voltunk görög esten. Pedig elég rendesen bejártuk már Görögországot. Nagyon szeretjük...
Szia Berlini!
Mi tavaly voltunk Nei Poriba és voltunk a görög esten . Folklór mûsor van és bevonnak a táncba aki nem akar nem megy. A vacsora svédasztalos magadnak szeded illetve kéred és ki mehetsz 2x is. A borból is annyit lehet csapolni amennyit akarsz. Egyszer ki kell próbálni.
Sziasztok!
Mi tegnap értünk haza Nei Poriból, de csak most volt kis idõm olvasgatni a fórumot! Volt egy kisebb nézeteltérés egy étterem miatt! Nem szeretnék ítéletet hírdetni, csak a mi tapasztalatainkat elmondani. Mi is voltunk a Theo tavernában egyszer. Az árak nem a legolcsóbbak, a kiszolgálás sem a legjobb. A görög salátámban az uborka romlott volt, a gyros tálban pedig a hús nem volt az igazi. Némely evõeszközön egy-egy kisebb kajamaradék. A másik taverna ahol minden este vacsoráztunk, az Athos volt (kicsivel elõrébb szerintem ezt emlegették AFOS néven!) Az árak szuperek, a kaja isteni, a kiszolgálás pedig 1. osztályú volt. Lehet, hogy azért, mert már volt ott egy ismerõsöm, Janis, de nem hiszem! Az indulás napján ebédelni mentünk oda. Mindenki nagyon kedves volt, elköszöntek tõlünk, a kaja ismét szuper volt. Csak egy probléma volt. Inkább ittam üvegbõl, mint pohárból, azok ugyanis csak vizet láttak max. mosogatószert biztos hogy nem. A poharak koszosak voltak, némelyik enyhén rúzsfoltos is volt. A vacsoráknál nyílván nem vettük észre ezeket, mert már sötét volt.
Egyébként minden szuper volt. Nikos mint minden évben, idén is megpróbált felszedni, ezt se sikerült megúsznom!
Az Anett Tours pedig az elsõ utazási iroda, akivel nem voltak gondjaink. Minden stimmelt, az ülõhely, a hangulat, a sofõrök, stb... Anett nagyon kedves és segítõkész volt, a skiathosi kirándulás pedig fantasztikus!