Jox gratula megint kittetél magadért. szépen összefoglaltad az árakat. öröm téged olvasgatni. ritkán írogatok tudom, de én inkább csak lovasok és tudakozodom, de igérem ha lesz netem otthon aktívabb leszek.
Sziasztok ! változtak a Szerb üzemanyagárak Prémium 95 oktán számú benzin: 90.90 ; Bezolovni: 90.90 ; Diesel D2: 75.50 ; EKO 50: 80.80; EURODISEL: 39.04 ; Az árak Szerb dínárban értendők. Az autópálya használat árai nem változtak.
Egy információ. A nővérem tegnap utazott ki görögbe és azt mondta a magyar határtól belgrádig teljesen szét van bombázva az út 60km/h-ás korlátozások, terelések. Úgyhogy aki arra fele indul kicsit hosszabb menetidővel kalkuláljon.
Valamint a Macedon határ is le van bontva állítólag most építenek valami újat.
Ennyi infót sikerült megtudnom.
Aha úja határátkelő.
Igen útfelújítás van
Állítólag nem kicsi.
Remélem augusztusra befejezik.
Látom nem sokára mész szerintem pár órát számolj rá pluszba mert ha tényleg csak 60 al mehetsz akkor az elég lassú.
Délután indultunk eddig mindig és ugye másnap délelőtt oda is értünk a célhoz, nagyjából Sarti is olyan táv, mint Paralia illetve Stavros volt. Majd kalkulálunk vele, lehet, hogy 1-2 órával hamarabb elindulunk, bár éjszaka nem sok rendőrt láttam arrafelé, de sose lehet tudni. Keresek egy gyors németet és rátapadok.