Bocs, a 2+2 ágyasokról nem írtam. A legfelső szinten vannak, az ágyak egy légtérben, az egyikben 2 franciaágy, a másikban egy franciaágy és 2 szimpla. Mi csak felkukucskáltunk, így a részleteket nem figyeltük, de azt hiszem, hogy a konyha talán nem abban a légtérben van, arra talán az tud válaszolni, aki ott lakott. Ezekből a szobákból 2 a medencére nézett, a másik oldali nem tudom, hová nyílt. Egy biztos, táncpartit nem lehet rendezni a szobákban, de ez nemcsak a 4 ágyasra vonatkozik, elég kicsik az apartmanok. Az aula nagysága nem tett jót a szobák méretének.
Köszönöm a gyors választ!
Az a baj, hogy Stavros-on nem túl sok apartman rendelkezik 2+2 fő befogadására alkalmas két légterű lakrésszel..
Üdv
CF
#1943942012-08-23 09:03:49 Válasz a #194389. hsz-ra
Máshol sem sajnos, és nekünk 5-6 fős kell.... az mekkora gond
Én már csomagoltam is, tegnap kaptam egy tök jó listát, igaz, föl kellett hoznom a nagyobb bőröndöt
Szóval, holnap indulunk
#1943982012-08-23 09:22:12 Válasz a #194395. hsz-ra
ÁÁÁÁ, dehogy... A Párom este jön, de mikor mondtam Neki, hogy mit küldtél, olyan boldog volt
Neki sosem sikerül összeszedni a cuccait... amikor elment kedd reggel, mondtam Neki, nézze át a bőröndjét, mert csak pólót tettem be Neki, nem tudom, mire lesz szüksége. Majd este felhívott, hogy megérkezett, és nincs semmi a bőröndjébe, mert csak pólót tett be, mert én azt mondtam, csak az nincs a csomagjába már...
Úgyhogy hoztam Neki fel még 1 nagy bőröndöt, hadd szórakozzon a listáddal
Már csak szúnyogpapírkát kell venni, meg valami útravalót, és irány a Tenger!!
Még ma meló, + fogorvos, reggel meg a busz...
#1944042012-08-23 09:57:34 Válasz a #194394. hsz-ra
Amikor még 4-en jártunk nyaralni, akkor sem volt könnyű apartmant találni, akkor kaptuk meg az utazási irodában azt, hogy Paralián pl. vannak 4 ágyasok. Köszöntük szépen, abból a helyből több, mint elég volt 1994-ben, mikor ott nyaraltunk. Aztán persze, amikor mondtuk, hogy pedig a neten jócskán találni 4 személyes szobákat is, az volt a válasz,hogy nem a netről foglalnak. Azt nem tudom, hogy miért nem kötnek le családi apartmanokat az irodák. Kíváncsi lennék, hogy ők hogyan gondolják egy 2 felnőtt, 2 kisebb gyerek felállású család elhelyezését. A Diasnál nagyobb választék van, ott még több személyes is jobban előfordul. Ott viszont a busztól fázom, mert az utaztatásról több rosszat is olvastam már.
Ágica, jó nyaralást Nektek, kitartást a hosszú úton!
#1944082012-08-23 10:22:21 Válasz a #194404. hsz-ra
Köszi Anyuci, aranyos vagy!
Mi Apollonnal mentünk amikor sokan megyünk, 2 felnőtt 3 gyerek, de Paraliát én is kihagyom...
Most Dias busszal megyünk, kicsit én is tartok tőle, ég és föld a két iroda buszai... na nem baj, kibírjuk, fő hogy holnap elindulunk végre.
anyuci68-gudli- nagyon köszönöm.azt hiszem majd ott eldöntjük, hogy mi legyen !azért ez a visszaút klíma nélkül- hát az nem semmi lehetett
ez a Kavala-Thaszos érdekelne nagyon, csak attó félek, hogy így együtt mindegyikből csak nagyon kicsi jut!!!
Gudli, azt az utazási listát esetleg megküldenéd nekem is??? Előre is köszi.
#1944732012-08-24 06:44:19 Válasz a #194449. hsz-ra
Sziasztok!
Ha lehet, nekem is elküldenétek az utazólistát?
Olvastam, hogy tanácsos az út előtt aspirint szedni, ugy emlékszem, hogy előtte 2 nappal kell megkezdeni, csak azt nem tudom, hogy napi mennyi tabletta szükséges. Ha valaki tudja, akkor megköszönöm.
A most utazóknak kellemes utat és jó pihit.