Jó volt olvasni amiket írtál,mintha még mindíg ott lennénk.Fõleg az ismerõs neveket:Athos,Jannis,Nikos/ha egyre gondolunk/Az Athosban ott van még a magyar lány-Jenninek hívják,görögösen néz ki,anyukája görög??Mi jul.10-én jöttünk haza,és akkorra már nagyon elege volt,haza akart jönni.Janis még mindíg pörög,mint a chemotoxos légy??Tudom hogy van több Nikos is,de õ nem egy jóképû,ám kissé furán ejtett vállal közlekedõ fickó?Bocs a sok kérdésért,de úgy megörültem az ismerõs neveknek.
Szilvi
Sziasztok! Kérdezni szeretném váltottatok-e pénzt a bankautomatánál akár NeiPoriban, akár Platamonasban. Ha igen, hogy váltja az eurot??? Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
Ahaaaa.... azt hittem ezt a párom tudja, mert hogy a kérdés tõle jött... Mármint hogy tegyem fel. Ha ma az OTP 231-ért adta itt az eurot, akkor kinn is ennyi lenne??? Tudsz erre válaszolni Jox??? Ne haragudj, hogy neked szegezem a kérdést...
Jox, köszönöm a választ!!! Ez a középárfolyam, mert itthon, ha automatán keresztül veszel ki pénzt a Deákon, akkor azt vesz alapul (mármint a középárfolyamot). Nagyon köszönöm, akkor nem kell annyira gondolkodni, mennyi legyen az annyi, amit kiviszünk magunkkal...
Sziasztok.
Barátaink béreltek Nei Porin egy 4 szobás apartmant,de ebbõl csak 2 szobát foglalnának el Õk. Esetleg ha valakit érdekel 30 euro/nap-ért átadó egy stúdió. Az idõpont:2008.Augusztus 9-19 ig
Katus
Szia pancs!
Örülök,hogy sikeresen megérkeztetek! Hogy éreztétek magatokat??? Minden rendben volt? Igérted,hogy majd tartasz egy kis élménybeszámolót meg mesélsz az apartmanról.hogy számotokra milyen volt. Szivesen várok képeket is! Üdv
A magyar lány anyukája tényleg görög, mikor mi voltunk ott, már akkor is nehezen bírta, mert minden nap 16 órákat dolgozik, nem sok pihenõt adnak neki. Jannis tény, hogy pörög, egyik este azt figyeltük, ahogy folyton ide-oda rohangált. 2004-ben, 2005-ben még nem volt ilyen, de nagyon aranyos. 3 év után is emlékezett rám!
Nikosból tényleg sok van, de én arra gondoltam, akinek fekete cabriója van. Õ is jól néz ki, de kell a francnak egy ilyen nõcsábász! Próbálkozzon csak a naív lányokkal!