Szia!
Nagyon kedvelem a Grand Tours irodát, már kétszer is utaztam velük de sajnos ők Lefkadára nem szerveznek buszos utazást. Nekik nincs ott szállásuk, így nem jöhetnek szóba.
Tisztelt fórumtársak!
Segítségeteket szeretném kérni abban hogy az Apollon Travel és az Aeolus Travelen kívül mely utazási irodák szerveznek Magyarországról buszos utazásokat?
Már a jövő évi nyaralásomat tervezem melynek kapcsán Lefkadát vettem célba és a szóba jöhető irodákat szeretném megtudni.
A segítséget előre is köszönöm szépen!
a hellaszon is olvasható lefkadai beszámolót picit bővítettem, képekkel 'dúsítottam'. olvasható, nézegethető a vonal alatti blogban, akinek van hozzá kedve.
Sziasztok!
Az egész fórumot visszaolvastam, köszönjük a hasznos infokat, viszont azt szeretném megkérdezni, hogy konyharuhát, mosogatószivacsot, mosogatószert kell –e vinni a Filioba? Erről nem találtam információt. Ez lesz az 5. görög nyaralásunk, és az a tapasztalat, hogy nem mindenhol vannak ezek a dolgok meg az apartmanban.
Köszi,
Barbi
sziasztok! itt vagyunk Lefkadan! Lenne egy gyors kérdésem. A vízesésben Nidrinél, van ilyenkor víz. Valahol olvastam hogy ki szokott száradni, potyára nem akarunk felmenni, de most nincs időm keresgetni. Köszi