Szia macika!
Köszönöm a remek összeállítást,de jó volt újra látni .Szinte mi is ezeken a helyeken jártunk,fotóztunk.Kamerát is vittünk,azt hittük nekünk is lesz egy ilyen összeállításunk,csak itthon szembesültünk vele,hogy "bedöglött" a kamera(semmi jele nem volt),így aztán be kell érnünk csak a fotóinkkal,meg az ilyen jól sikerült videókkal,mint a tied.Köszi !
Sziasztok, érdekelne hogy mi az általános vélemény, ill. tapasztalat az alábbi utazási irodákról: Xenola, Walter, Aeolus. Elég olcsón kínálják- főleg last minutban - az utazásokat, de megbízhatóak is?
köszönöm
Sziasztok!
Most jelenleg Sartin vagyok! Nagyon jó minden, motort béreltünk 4 napra 40 € volt. Aki jön az Ovelixet ne hagyja ki!! Nagyon jó! Az időről annyit, hogy mióta itt vagyok egyetlenegy felhőt sem láttam!
Kérdésem is lenne hozzátok, mégpedig az, hogy merre találok kis eldugott öblöket? Valaki tud ebben segíteni?
Szia!
Nekünk Porto Koufó tetszett a legjobban. Ezt az öblöt Toroni elött találhatjátok meg.
Van egy másik öböl még Porto Koufó előtt. Fekete kavicsos öbölnek neveztük.Az is szép.
Sassot, mint gyros-ost már próbáltátok?
Jó pihenést
Ahogy olvastam Te is thassolus apartmanban. Akkor senki nem írt választ- gondolom az itt lévők közül nem ismerték- viszont mi is oda megyünk és a car- tourssal.
Ha esetleg még erre járnál és írnál pár sort a szállásról, ill az irodáról, annak nagyon örülnék.
Köszönöm a válaszod vitibogi!
Giroszt eddig csak az Ovelixben ettünk! Ott nagyon finom, az biztos.
Egy kis helyzetjelentés: az idő változatlanul nagyon jó, a hullámok tegnap óta elég nagyok! Kb. olyan 1 méteresek vagy még nagyobbak!
Évekkel ezelőtt mi is voltunk az Ovelixben. Azért jártunk oda, mert ott volt a legjobb a pincér pasi:) most vajon milyenek lehetnek? mert, hogy a kaja jó, azt már hallottuk.
Köszönöm a válaszod vitibogi!
Giroszt eddig csak az Ovelixben ettünk! Ott nagyon finom, az biztos.
Egy kis helyzetjelentés: az idő változatlanul nagyon jó, a hullámok tegnap óta elég nagyok! Kb. olyan 1 méteresek vagy még nagyobbak!
Akkor Porto Koufo tetszeni fog. Szerintem ott nem lesznek nagy hullámok, mert kicsi az öböl bejárata.
Probáljátok ki a sassosos gyrost is. Szerintem finomabb az ovelixesnél...
#1113302009-07-28 10:50:44 Válasz a #111327. hsz-ra
Akár ma is össze futhatunk én 15,20-ig dolgozom ha megyek haza /Iari Parkból/megállhatok a házatoknál nállam van a térkép. /még egy meglepi a kolléganőm a csoporttársad Mira./ Szia Erika