Igen, rajta van - a legalján egy kis pont a hozzávezetõ úttal; annyira részletes, hogy még az autópályakapuk is rajta vannak, de... Csak a tengerparttal párhuzamos kis sáv van rajta Nei Pori környékén (Litohoro és Katerini a térkép széle) és végig az autópálya Thessalonikiig, de nem a határig! Ez a térkép inkább arról szól, ami a címe!
Sziasztok!már csak 2hét és már ott is vagyunk!Pár dolgot szeretnék azért megkérdezni!mennyire sürük a lopások,tehát a parton kint lehet hagyni pénztárcát fényképezõgépet stb...??????valaki aki utazott már a campus clubbal az tudna felvilágosítást adni hogy milyen busszal megyünk..??kifelé menet lehet valahol olcsón cigit venni?várom válaszaitokat!Köszönettel Tündi
Nekük pedig már csak egy éjszaka...ugyanis holnap indulunk Nei Poriba. Vére eljött a várva várt utazás! 2 hétig leszünk kint..esetleg nem jön vki ebben az idõpontban?
Nem tartozik szorosan a fórum témájához, de hátha tudtok segíteni nekem. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy Nei Poriba irodával utazva, onnan busszal/vonattal Volos kikötõjéhez, aztán hajóval Skopelosra el lehet jutni? Az lenne a végcél, de egyszerûbb utat nem találok... Valaki utazott már esetleg így? Tudom, hogy fakultatívban talán van rá mód, de mi nem 1 napra szeretnénk és szeptemberben. Szívesen vennék gyakorlati tapasztalatokat, mikor, mennyiért, honnan...
Elõre is köszi, ha van valaki!
Mi egyedül hagytuk a cuccunkat a parton, benne egy nem éppen olcsó fényképezõgéppel, senki nem nyúlt hozzá! Sõt, még nem is hallottam oylan esetreõl, hogy loptak volna a parton! Azért nem árt néha ránézni a holminkra a tengerbõl, ha mindenki bent van!
köszönöm szépen a gyors válaszokat!alig várom már hogy ott legyünk!a busztól parázok egy kicsit! De hát kifelé még van mire várni!! De hazafelé biztos nagyon rossz lesz!ugy hallottam hogy augusztusban van a legtöbbb medúza:( remélem nmem igaz!?Giorgos apartmanban volt már valaki ?mik a tapasztalatok?? Bocs a sok kérdésért!
mindenkinek szép estét!
Csajszy neked meg kivánom hogy érezd magad nagyon jól egy csodaszép helyen:)!
Tündike
No para, az út nagyon egyszerû, és rendesen ki van táblázva
Mi se találtunk rendes térképet, a hazautazás napján Lechtorovo (nem biztos, hogy jól írtam a nevét) az Olympos lábánál egy nagyon szép nagyfalu-kisváros ?
Na ott az egyik ajándékboltban vásárlás után kaptam egy kis bankártya méretre összehajtogatható térképet....ajándékba...na azon rajta van Nei Pori...
Aki kocsival megy, annak ajánlom az Olympos NY-i oldalát is, nagyon szép és "vadregényes". Igazi görögös, nincs "welcome tourist" feeeling. Onnan hoztam haza pár szikladarabot a sziklakertembe (Eddig csak NagyMagyarország hegyeibõl gyûjtöttem).
Csináltam több mint 600 db fotót, majd valahogy megpróbálok párat felhackelni
köszönöm szépen a gyors válaszokat!alig várom már hogy ott legyünk!a busztól parázok egy kicsit! De hát kifelé még van mire várni!! De hazafelé biztos nagyon rossz lesz!ugy hallottam hogy augusztusban van a legtöbbb medúza:( remélem nmem igaz!?Giorgos apartmanban volt már valaki ?mik a tapasztalatok?? Bocs a sok kérdésért!
mindenkinek szép estét!
Csajszy neked meg kivánom hogy érezd magad nagyon jól egy csodaszép helyen:)!
Tündike
tündike88
Néhány kedves fórumtársunk már volt az általad említett apartmanban. Esetleg olvass vissza pár oldalat, ott megtalálod, hogy kik voltak és akkor akár személyes üzeneteben is tudsz Tõle-Tõlük kérdezni
Látom szépen fogynak a napok
A Görög hátár után lévõ EVO kutnál többféle, elég jól részletezett térképet is lehetett kapni, amin rajta van Nei Pori is.
Valamint Nei Poriban és a környezõ falvakban is megtaláltam ezen a térképeket.