Sartin a tenger kékebb a kéknél. Mi 2 éve voltunk, nagyon szép hely.Kalózkodás koktélozás Attiláéknál. Hmmm...Jövőre nem lenne rossz visszatérni. Amoulani túrára elmennék.
#1954572012-09-18 11:18:49 Válasz a #195456. hsz-ra
milyen túrára??? igen én is ezt hallottam,hogy ott gyönyörű a tenger bár a lányom azt mondta voltunk már Görögbe menjünk máshova,de én vágyom Sartira is vagy Lefkadara akár de még van pár hely lehetne sorolni
#1955112012-09-20 14:31:15 Válasz a #195474. hsz-ra
Szia, Macska!
Nagyon sajnálom,hogy bosszúság ért Astrovaltán, ami ide kicsit messze van.
Bosszúság ért,de Dias Zeusz és Jorgos sem tehetett erről ez kiderült a füstölgésedből. Te úgy döntöttél,hogy kocsival gurulsz Göröghonba--nem értem miért ragaszkodtál Dias irodához.Ennyi idő alatt már 100 apartmanból választhattál volna és már is jól kezdődik a nyaralásotok.
Remélem a tenger, emberek,idő,környezet tetszett nektek is--sőt jövőre visszatértek.
#1955132012-09-20 15:58:01 Válasz a #195455. hsz-ra
Szia Chelly!
A választásod jó, sőt nagyon jó
Valóban Sarti jobb választás.
Macska!
Nem írtál meglepő dolgokat, a mi szállásunk sem igazán olyan volt, mint amit ígértek... de ott voltunk, nyaraltunk, és jövőre is Göröghonba megyünk, de nem Stavrosba.
#1955552012-09-23 16:09:12 Válasz a #195513. hsz-ra
kösziiii remélem összejön még talán Santorinire is elmegyünk az lenne csak igazán jó nyár ha mind a kettő összejönne....meglátjuk de végre kék tengert szeretnék látni
Jaszu!
Mi azok között voltunk akik 1 hét után kaptunk Jorgosztól ingyen +1 hetet. Összesen az eső egyszer esett s éjjel. Felhőt is alig láttunk,32-34C volt végig. Mindenki feketén jött haza! A apartman tulajdonosától 1tányér,de púpozva különféle rántott halat kaptunk ajándékba. Hú, de finom volt. A péktől ajándék cukorkákat kapott a gyerek, zöldségestől pedig +gyümölcsöket. Mindenki kedvesen fogadta köszönésünket. A piacon mindent kaptunk, amit szerettünk volna. Valóban zsíros a főutcán lévő gyros,igy sütöttünk mellé olíva olajban krumplit és készítettem görög és tzatziki salátát hozzá és így bőséges is lett. A piacon vett rák is isteni volt. A magnélküli szőlőt inkább kocsiról vásároltuk 1E/kg
Ugye tudjátok, hogy a piac napján délelőtt minden olcsóbb a közértben: a Koralli másik oldalán a parkkal szemben--tudjátok ahol mindenki vásárol. Ami nem tetszett az éhes kóbor kutyák együtt(10-12 is volt). Az étterembe bejött egy és a széket hozzávágta a felszolgáló, a kutya nagyon sírt mi pedig megbotránkozva azonnal kifizettük az italunkat és a rendelt ételt nem vártuk meg. A parton kővel dobálta őket egy helyi férfi. Ha elmennek a turisták mi lesz velük? Vagy a macskák, nick mellett ahol a gyerekem ciccre kb.15 macska szaladt ki az utcára…
sziasztok, töltöttem fel fotókat az idei nyaralásról, ha valakit érdekelne
nekünk nagyon jól sikerült az utazás,igazán minden összejött. a buszozást ki lehetett bírni, a határokon sem álltunk sokat,a szállással se volt gond, egy-két apró probléma akadt, de hát nem a Ritz Hotelbe fizettünk be, úgyhogy nem foglalkoztunk vele. az idő csodálatos volt , a környék gyönyörű , tényleg szuper nyaralás volt!!!!
a kutyusokat, cicákat én is sajnálom most.akkor nem zavartak őszintén engem jobban idegesítettek a néger árusok, akik 5 percenként szólongattak minket, nem volt elég egyszer nemet mondani nekik......
normális,hogy én már a jövő nyarat tervezgetem???????????????????
#1960852012-10-23 19:57:07 Válasz a #196082. hsz-ra
Szia Szeroz!
Néztem a fotókat, nagyon jók Voltam párszor Stavroson és nagyon tetszett. Nem mentetek Ouranoupoli felé? Nekem nagyon tetszett az oda vezető út. De sokszor megtettük robogóval és kocsival is... Amouliani szigetre is mentünk párszor. Voltatok már? Ha nem, mindenképp menjetek, akár jövőre - ha már úgy is tervezed
Az egy kicsit elkeserít, hogy már Stavroson is sok néger árus van. (nem értem, miért nem tesznek ellenük az önkormányzatok - de ezt csak zárójelben jegyzem meg - nem fajgyűlölet miatt, de tényleg zaklatják, zavarják a nyaralókat, ahogy hallom Parálián főként sokan vannak. 1-3 fő ok, belefér, de ennyien...)
Még annyit kérdeznék: tudnál ajánlani olyan tavernát ami még olyan igazi családi hangulatú Stavroson? Idős bácsi felszolgál, feleség főz és görögök járnak hozzájuk... Köszi!
Igen, mi is lementünk ameddig csak tudtunk Ouranoupoli felé, és sok helyen megálltunk, ahol kiszúrtunk gyönyörű öblöket. Ammuliani szigete sajnos már nem fért bele, de legalább van miért visszamenni )))
A néger árusok tényleg nagyon idegesítőek, pedig én nyugis típus vagyok.Akkor is odajöttek, ha elbóbiskoltál, olvastál vagy éppen beszélgettél.És nem egyszer, hanem ugyanazok többször is ! A no,thanks kevés volt neki, még percekig magyaráztak utána és az Istennek se mentek el.Ez tényleg zavaró volt. Kb. 8-10 fő lehetett, és reggeltől estig fel-alá mászkáltak.A bizsutól kezdve a festményekig mindennel házaltak.Lehettek volna üdítő színfoltok is...de nem azok voltak!
Mi főleg a Korali és a Jannis tavernákban ettünk, mert ezen a fórumon ezeket dicsérték a legjobban és nekünk is bejöttek.Az idegenvezetőnk ( Vaszilisz - amúgy tök jó fej volt, nekünk semmi gondunk nem volt vele, mindig megtaláltuk, mindenben segített!) a Janniszt ajánlotta, az étterem fölött lakott és ő is ott is evett mindig
Egyébként a kikötő után láttunk olyan helyeket, ahol görög volt a törzsközönség, csak addigra már mindig jól laktunk ))
hűűű de halottacska idén még a fórum pedig már kezdődnek a foglalások!!!
Jelentem befizettem Sartit!! a Dina (Babinis) apartmanba megyünk idén és ujra az apollonnal!!!
ha valaki járt már ebben az apartmanban közületek szivesen veszem a tippeket,persze már rácuppantam
a sartis oldalra,de azért hátha irtok nekem ti is!!!
addig is jó böngészést a katalógusokban meg a neten mindenkinek!!
Remélem sikerül ujra mindenkinek egy hetet legalább eltölteni valamerre
#1985922013-02-03 22:27:03 Válasz a #198161. hsz-ra
Szia nem,nem tévedtem el tavaly stavroson voltam így jelentettem a többieknek akik itt ajánlottak nekem sartit,hogy befizettem az utat és kívántam nekik is jó böngészést