Gratula a képekhez nagyon jók lettek "átnyálaztuk" őket, már alig várjuk hogy ott legyünk.
Köszi a thetises képeket!
(ha esetleg van még a thetisről kép amit nem töltöttél fel az albumba szívesen fogadnám, bár már annyi képem van róla hogy a bejárattól csukott szemmel feltalálnék a szobába )
Köszi Andi a gyors választ! Eddig mindig csak olvasgattam a fórumot, de még sohasem írtam, úgyhogy még meg kell tanulnom . Imádjuk Görögországot, és 14 nap múlva remélem kilencedjére is sikerül eljutnunk.
Ez a csúszdapark keresés feladta a leckét, dehát azért nem találtam, mert nincs is.
Üdv.: Szilvi
Szia. Van csuszdapark Korinthosz kozeleben ( www.waterfun.gr) es van Athen hataraban is (www.copacopanapark.com)
#1080202009-07-05 23:00:21 Válasz a #107958. hsz-ra
Szia Sanya!
Csak arra azért vigyázni kell mert ha máshová kerül az asztal akkor átesel és bevered az fejecskédet:D
Tehát csak nyisd ki a szemed mert akkor mindent észte tudsz venni Toloba.
Üdv:Robi
sziasztok!
Tegnap este érkeztünk meg Toloból.
Dias zeusz voltunk,hotel arisba voltunk.
ha van kérdésetek szívesen válaszlok!
Thetisbe is voltunk csombatunk a medencébe
Voltunk hydra láttunk delfineket is!
Köszi Andi a gyors választ! Eddig mindig csak olvasgattam a fórumot, de még sohasem írtam, úgyhogy még meg kell tanulnom . Imádjuk Görögországot, és 14 nap múlva remélem kilencedjére is sikerül eljutnunk.
Ez a csúszdapark keresés feladta a leckét, dehát azért nem találtam, mert nincs is.
Üdv.: Szilvi
Szia. Van csuszdapark Korinthosz kozeleben ( www.waterfun.gr) es van Athen hataraban is (www.copacopanapark.com)
Tegnap este értünk haza. Sajnos gyorsan eltelt ez a 2 hét.
Az Ibusz-nál foglaltuk le az utat és a Grand Tours buszaival utaztunk. Az utazás problémamentes volt. Igaz hogy nem tudtunk csak úgy átsuhanni minden határon, de ez benne van a pakliban.
A Maria apartman 2.em B3-as szobájában voltunk. A kilátás valami csoda volt. Az ágyban fekve gyönyörködhettünk a tenger hullámzásában. Maga az apartman a kikötőnél van és csak 1 perc séta a tenger. Igaz hogy nem az idén vették a berendezést, de tiszta, rendezett apartman. Szerdán van takarítás (és szombaton 2 hetes nyaralás esetén), törölköző és ágynemű csere. Nagy örömünkre volt 1 üres apartman, ezt kinyitották nekünk a hazaindulás napján. Köszönet ezért még egyszer Krisztának!!!
Mindenkinek élményekben gazdag nyaralást kívánok akik még ezután indulnak!
Mi Miskolcról mentünk és 4:00-kor indultunk. Mivel nem volt felszálló utas kisebb városokban ezért a miskolci busz ment fel a fővárosba. Nem néztem az órát, de az iroda honlapja szerint a busz Budapestről 7:45 kor indul.
Pénteken a GT-nak Tolon kívül még Korfura és Zakinthosra indulnak útjai. Ezért minimum 3 busz indul útnak. Ezek Szegedig gyűjtőjáratok. Vagyis Szegeden előfordulhat átszállás oda-vissza irányban egyaránt, ha nem a "megfelelő" buszon ülsz. Induláskor eldől melyik busz hová megy a 3 uticél közül. Szerencsére az idén nem kellett másik buszra átszállni, de tavaly hazafelé nekünk is át kellett szállni a miskolci buszra. Az átszállás problémamentesen zajlott, mivel a sofőrök uticél szerint pakolják be a bőröndöket pl Miskolc egykupacba. Így nekik is könnyebb és gyorsabb az átszállás és ez a leszállást is megkönnyíti. Nem kell feltúrni az egész csomagteret 1 táskáért.
Az irodában nekünk elmondták mire számíthatunk az utazás során (milyen útvonalon megyünk és esetleg át kell szállni) már amikor a GT-nál fizettük be az utat. Az Ibusznál ezt elfelejtették közölni velünk az idén. De mivel nem volt ismeretlen a GT így nem lepett meg a dolog.
Szegedről 11 körül indultunk tovább. Odafelé Szerbiában álltunk kb. 1 órát az autópályán talán baleset miatt, de ebben nem vagyok biztos. Már hogy baleset volt. Aztán pár km-rel arrébb elterelés volt. Nem tudom pontosan ezzel mennyit vesztettünk de olyan 2 órán keresztül "fedeztük fel" Szerbia eddig még általam nem látott részeit. Olyan buszos városnézős érzésem volt.
Odafelé a határokon egész gyorsan átmentünk. Nem igazán voltak előttünk buszok.
Nem emlékszem pontosan mikor értünk oda, de amikor értünk jött a busz akkor görög idő szerint 10:30 körül pakoltuk be a csomagjainkat a buszba.
Hazafelé a legtöbbet a szerb-magyar határon álltunk. Mind a 2 oldalon. A magyar határőr úgy megnézte az útleveleinket mintha mindenkiben potenciális terroristát látott volna. Aztán jöttek a vámosok. Bekukkantottak a csomagtérbe meg bőröndbe. Fent a buszon is körül akart nézni, de jól lefejelte a hátsó lépcsőháznál a tv-t és inkább elköszönt. (A SETRA típusú autóbuszban LCD tv-k vannak, ezek a busz "plafonjába" vannak felhajtva nyugalmi állapotban. Kb 10 cm-vel alacsonyabb itt a busz belmagassága. Ezt a magasabb útitársaimnak is sikerült lefejelni az út elején, míg meg nem szokták, hogy ott vannak.)