#1221132009-12-12 19:11:34 Válasz a #122105. hsz-ra
Szia Éva!
Ezt jó tudni! Mi 6-án fogunk hazaérkezni Barcelonából, ha minden jól megy, 7-én lehet hogy kimegyünk a kiállításra. Jó lenne pár szigetes katalógust begyűjteni
Sziasztok!
Most nézem az Aeolus és a Grand tours honlapját, hogy jövőre bővül a kínálat:-))
Aeolus: Thassos+Kefaloni...meg Egyiptom, MArokko stb..
Grand: Kefalonia...
))
Sziasztok !
Közzé tették a Grand Tours 2010-es ajánlatait és árait.
Beidézem a ma hajnalban tőlük kapott levelüket:
" Kedves Utasaink!
Ezúton szeretnénk Minden kedves régi és leendő Utasunkat tájékoztatni arról, hogy 2010-es ajánlataink és áraink már megtekinthetők weboldalunkon (www.grandtours.hu) illetve 2010. január 4-től már on-line foglalható minden programunk.
Tekintsék meg újdonságainkat: Nei Pori és Kefalonia. Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket új kedvezményünkre is. Minden on-line foglaló utasunk, aki a lefoglalt út értékét bankon keresztül fizeti ki (netbankos utalás, bankfiókban történő fizetés vagy bankkártyás fizetés) 3% kedvezményt kap az út értékéből. Az említett kedvezmény más kedvezménnyel (pl. törzsutas, előfoglalási) is összevonható.
2010-es ajánlatainkat tartalmazó katalógusunk várhatóan január végén fog megjelenni.Üdvözlettel:
GRAND TOURS Utazási Iroda"
Üdv: Josza
#1224612009-12-29 13:06:50 Válasz a #122460. hsz-ra
Szia Kutykám!
Hát igen, sajna busszal.A lefkadai 24! órás buszozás után nekem ill. nekünk elment a kedvünk tőle.Inkább ha tudok repülővel, vagy sehogy.Részletekbe nem megyek bele,de nem azért mennék repcsivel mert mi nagy stílű pénzes emberkék lennénk, itt arról szó se nincs. Látod említettem neked Skalat... Lenn van a sziget déli részén.Viszonylag szép hely az is,hogy aztán milyen a szolgáltatás,hát az ki tudja.
#1224632009-12-29 13:16:25 Válasz a #122461. hsz-ra
Sziasztok!
Én már sokszor utaztam a Grand Tourssal és a szállás dolgában ők nagyon igényesek. Azért szerintem van ennek a helynek valami repülős változata is, de fel kellene hívni ehhez őket.
Üdv: Josza
Ki hogy van vele!- kedves először hozzászóló.Inkább úgy fogalmazz,hogy neked Kefalónia jobban tetszett.
Nos, így fogalmazva már jobban hangzik.Nem??Így már én is osztom veled a véleményedet...