Szia Imgi,en 11.en utaztam haza busszal,es autoval vissza egy hetre ra szombaton,es nem volt akkor semmilyen felujitas,nagyon jol tudtunk haladni.Szerbiaba volt egy reszen,de ott sem okozott problemat.
Szia Imgi,en 11.en utaztam haza busszal,es autoval vissza egy hetre ra szombaton,es nem volt akkor semmilyen felujitas,nagyon jol tudtunk haladni.Szerbiaba volt egy reszen,de ott sem okozott problemat.
Szia
Érdeklődnék nem lett-e hosszabb a szerb autópálya, 2007-ben voltam , ahhoz képest?
Nis után gondolom
A véleményetekre lennék kíváncsi. Tervezgetem az utat, és az egyik napra a következő távolság esne: Reggel indulás Nafplionból, Tripoli, Spárta, (Mystrasi vár) Kalamata, és Pirgos fölött 20 km-el a köv. szállás. Ez kb. 350 km, csak sok a hegyi út, és a térkép szerint a Taigetosz-on átvezető nem egyszerű.
Ha valaki ment ezen az útvonalon, kíváncsi lennék a tapasztalataira, hogyan tudott haladni, teljesíthető ez egy nap, nagy rohanás nélkül.
Ha felmész az autópályára, akkor elég gyorsan Tripoliba érsz, ott nem sok látnivaló van, onnan sima az út Spártába, Mystrastól jön a full szerpentin Kalamatáig, aztán Pyrgos közelében megint szerpentin.
Ha az én véleményemre is kíváncsi vagy, akkor azt mondom, nem mennék Kalamatából rögtön Pirgosba. Inkább Methoni felé és végig a nyugati parton, Voidokiliát nem hagynám ki. Persze ez 1 nap alatt nem megy. Nekem 9 nap ment rá erre az oldalra és Manira, mégsem láttam mindent. Szerintem Mistras nézelődésével együtt nem lesz elég a 8 óra, ha végig is akarjátok járni a romokat. Kalamatán keresztül autózni sem 5perc, ha kifogja az ember a csúcsforgalmat. (a magam részéről mindig kifogtam )