Szia Jox!
Magam részérõl az Athost ajánlom. Ez a taverna a Posidonos és a Samaraki
út sarkán van.Ez Nei Pori központtól távolabb esõ,tengerparti tavernák egyike.Nagyon kellemes a kiszolgálás,és Isteni azaz/Zeuszos/ a kaja.
http://users.atw.hu/neipori/content.php?article.10
Üdv
Katus
Ma hívtak a Dias Zeus-tól hogy hétfõn nem 12-kor megyünk,hanem 8-kor
Remélem azért nem lesz hosszabb az út vagy valami,vagy mindenhol leszünk csak Nei Poriban nem
Mindenesetre belém baszták most az ideget,már variálnak
caleb,
A korábbi indulás oka, az összevonás. Mivel kevesebben fizettek be a vártnál egy azon üdülõhelyre. Mivel ebben az idõszakban utaznak a Stavros-Vrsana-Asprovalta irányba menõk is, így nagy valószínüséggel velük lesztek összerakva. Ha igen, akkor biztosan hosszabb lesz valamivel az út, mintha egyenesen Nei Poriba mennétek.
Bár tudom, hogy nem könnyû, de próbáld meg a jó oldalát nézni. Egyrészt már most fel tudsz készülni lelkileg. Másrészt, a Nei Poirba menõk nem igazán szoktak eljutni Göröghon ezen részére, így próbált felfgoni úgy, mint ingyen fakultatív, vagy élõ elõzetes ezekrõl a helyekrõl, s ha megtetszik jövõre talán ideutaztok
Ha igazán biztosra akartok menni, akkor kérdezzétek meg az itthoni irodát a korábbi indulás okáról.
Természetes mivel csak ketten megyünk a nejemmel így biztos hogy beférnél te is....
Nem volna egy kicsit sok Nei Porinól egy évben 4 hét???
Én már nagyon várom azt a nyaralást nézem még mindig nagyon meleg van ott,és az motorcsónakos valamit aminek most nem jut eszembe a neve...
Elképzelni sem tudom hogy hogy inditanak el és hogy érek földet,vagy netán vízes leszek és abba pottyanok bele
Köszi a lehetõséget és nem, nem lenne sok Göröghonból ez is kevés
Rád csatolják a mellényt és beülõt. Besétáltok a csónakig, ott rádkapcsolaják az ernyõt és a kábelt. A csónak kimegy a nyíltvízre, az ernyõbe belekap a szél és kiengedik a csörlõt. A légáramlat és a sebesség emel fel
Útközben egyszer csökkentik a tempót, hogy leereszkedj egész a vízig-vízre, aztán hirtelen megint rákapcsolnak és ismét a magasba lendülsz A végén lassan becsörlõznek és jó esetben a csónakon landolsz
Meghiszem azt
Bár a hosszabb levegõben töltött idõ kicsivel drágább, de sajnáld azt a pár eurot, mert a 10 percet (amit én a levegõben töltöttem), nagyon rövidnek fogod érezni. Úgy éreztem, hoy épp csak felemelkedtem és már vége is. De a párom nézte az idõt, meg kamerázott is közben és tényleg 10 percet töltöttöm el fent Bírtam volna még tovább is