Sziasztok!
Valaki megszált a KOSMAS apartman házban?
Ha bármiféle tapasztod van szívesen várom....
Annyit tudok róla hogy 2002-ben épült a egy pár kép alapján nem rossz.Milyen a környék? Adnak törcsit? Szúnyogra lehet számítani?Takarítják a szobákat ?Milyen a konyha felszereltsége?( felmosás) stb...
Ha valakit tudtok hogy ott szállt volna meg jelezzétek és írok neki privibe....
#1151082009-08-22 19:58:58 Válasz a #115097. hsz-ra
Szia!
Gyorsba ezeket találtam:
Mi a Kosmas azon oldalára kértük a szállást, ahol reggel nem süt oda a nap, mert későn kelők révén nem szeretünk reggeli közben megfőni. Mivel az asztalok az erkélyen vannak elhelyezve. Este meg úgysem ott vacsiztünk. A szállás északnyugati oldalán, ahol mi a középső szinten voltunk csendes nyugodt helyünk volt. Az erkélyről még a tenger is odalátszott az utcasarok végén. Az udvaron tényleg volt valami szerelvény, de nem tudom hogy volt-e zavaró hangja. Kérd a szállást az Ilias felöli oldalra , akkor nem lesz gondod.
A Kosmas és Ilias apartmanok a főutcával párhuzamos úton vannak csendes helyen. A Központ kb. 500méter. Zöldség és pékárú 200 méteren belül. A négy fős stúdióban volt franciaágy, emeletes ágy, kisebb hűtő, csurgatós mosogató, elektromos főzőlap, ruhásszekrény mindez egy légtérben. Az erkélyen volt asztal székek. A külön fürdőszoba nagyon egyszerű volt, csakúgy mint a konyhai felszerelések. A hely elegendő, de nem tágas .
Az apartman bejárata egy üres telekre néz ill. az országútra . A környék nem rossz, Sarti új részéhez közelebb a pékségtől 3 sarokra van. Az apartman tisztaságával nem volt gond egyedül a szúnyogháló hiánya volt bosszantó .A tenger 1 utcányira van , de itt az apró kavicsos , hamar mélyülő rész van amit mi nem kedveltünk a gyerekek szempontjából.A tenger tisztaságával sehol sem volt gond, inkább annak környékének tisztaságával. Sajnos kertje nincs és pálmafás rész is csak már bent a sétányon van.Nálunk nem volt légkondi mivel mi a földszinten voltunk, de a
legfelső szinten az apartmanokban volt és működött.A félpanzióról nincs tapasztalatunk mi 2 éve is önellátók voltunk csak egy párszor mentünk el este étterembe vacsorázni -most pedig inkább a gyrost és azt az óriási palacsintát részesítettük előnyben és hát néha főzöcskéztünk, de ha a parton voltunk egész nap , vagy kirándultunk elég volt a szendvics és a gyümölcs.
A félszigeten merre találni olyan partot ahol azért némi kagyló is akad?
Jó pár helyen pancsoltunk már ,de csak némi kagyló mennyiség volt azt is csak hosszas keresgélés után sikerült találni
#1151222009-08-22 23:40:03 Válasz a #115120. hsz-ra
Szép kagylókat ma már csak olyan helyen találni, ahová a legelszántabb turista sem képes eljutni. Az ilyen helyeken meg a hivatásos gyűjtők szedik össze, és a boltokban árulják.
Nagyon boldog vagyok, ma sikrült lefoglalni az utunkat, pénteken megyünk, tudna valaki infót a Kula apartmanról? Még egy számomra fontos kérdés: vannak -e Sartin kabócák,úgy imádom a hangjukat.
Sarti/Stelitsa 2. apartman:
ár-érték arány rendben. Bogármentes, ágy kényelmetlen és nyekereg, víz mindig volt (már amikor nekünk kellett), rezsó gyors, légkondi OK, a part szinte előttünk, görög szomszédok édesek, és bár a földszinten voltunk, nekünk bejött, itt is volt terasz, és nem kellett lépcsőzni. Ha kicserélnék az ágyakat, megint ezt választanám.
Kabócák mindenhol vannak görögben nagy számban.kagylóból viszont annál kevesebb van a Sithónián.mi az egész félszigeten nem találtunk nagyobbacska kagylót,csak picikéket.arrafele nem olyanok az áramlatok úgylátszik.pedig a párom lemerült többször 4méter mélyre is és ott sem talált.
#1153222009-08-25 04:19:54 Válasz a #115097. hsz-ra
A Kosmas apartman jó,többször voltam.A konyha felszereltsége nem jó mert már pár nem oda való ember társunk tönkre tette.Légkondis.Törölközőt nem adnak,mikor én voltam nem volt szúnyog.Szóval nem rossz,és a tulaj is jó fej.Jó pihit,nekem sajjna lejárt.
Hahó emberek,hol vannak a nemrégen hazatérők,hogy válaszoljanak a kérdéseinkre
Sarti Holiday apartmannal kapcsolatban, keressen meg már valaki aki nemrég jött haza onnan