Ha kedvet kaptál, ne habozz, most akciós a Malév jegy Athénig, onnan meg 47 euro helyi járattal Milos...
Szívesen adok szállásinfókat is, az elő vagy utószezont ajánlom leginkább
Szia firkamano!
Egyenlőre még találni kéne valakit, akivel mehetnék (úgy néz ki, hogy az idén is internetes útitárs keresés lesz)
Tulajdonképpen Santorini szigetét néztem ki magamnak, de ki tudja? Üdv:Szanna
firka!
Okos ember a más tapasztalataiból okul
Jelen esetben arra számítok, hogy visszatérve leírod, hogy sikerült leszervezned az utat, melyik apartmanban és helyiségben szálltatok meg és arról mi a vélemény, melyek a legszebb partok, és hogyan érhetők el. És akkor jövőre mi már csak azzal kell foglalkozzunk, hogy ne felejtsük el időben lefoglalni a repjegyet, kompjegyet, apartmant.
Szóval várjuk már, hogy hazatérj, és mindezt részletesen megírd
Jó előre szólok, hogy legyen időd ezeket feldolgozni, és precízen rögzítve tájékoztatni minket
Csak nem egy felhőtlen, gondtalan nyaralásra számítottál?
Rendben, mindent írni fogok.
Mi a legolcsóbb apartmanba megyünk, képek alapján nagyon szép (Veletas), remélem ott is az lesz.
Azon a kajakos oldalon néztük meg a párommal a partokat, sok érdekeset találtunk és kifejezetten örülünk hogy a fővárosban lesz a szállásunk mert onnan nagyon közel vannak a szép strandok na meg a hajóroncs is
Szanna!
Ajánlom figyelmedbe a nagyztazás.hu -t, ott lehet útitársat keresni.
Ha már meglesz és a repülőjegyed is Athénba, szerintem onnan ugyanannyiért inkább Milosra utazz, persze csak ha szereted a lélegzetelállító strandokat
Szia firkamano!
Jelentem, hogy már dolgozom az ügyön. Tavaly az iwiwen találtam valakit. Az idén is vele terveztem, hogy megyek, de úgy néz ki nem egyszerre lesz szabink.
Milos. Van valami ókori nevezetesség ott? Odavagyok az ókori görög(meg római) kultúráért.
Üdv:Szanna
aug.19-22 között indulnánk és kb. 21-28 napot szeretnénk ott tölteni. Az első verzió a Malévvel Athénig és onnan az Olympicel Milosig, de miután úgy tűnik, hogy lemaradtam az olcsóbb maléves jegyekről így az aktuális verzió szerint Krétára mennénk a Wizzel és onnan kompolnánk Milosra. Sajnos egy családi tragédia miatt lényegessen megváltoztak a nyaralási szokásaink, így az is bonyolít a helyzeten, hogy négyen mennénk, abból ketten hazajönnének félidőn, viszont a családom másik három tagja jönne helyettük "váltásban". Tényleg, nem találkoztál esetleg Miloson olyan kiadó házzal, vagy nagyobb apartmannal, ahol van három szeparált hálószoba? Én sajna csak egyet találtam, illetve egy másikat is, de ott nem igazán volt egyértelmű a szobabeosztás és még nem írtam nekik. Nem igazán fontos, hogy hol van, csak az, hogy szép és nyugis legyen a hely...
Ha összejön a krétai-kompos verzió, akkor erősen gondolkodom azon, hogy egy-két napot rászánok izelítőnek Heraklion környékére, bár bevallom, még nem igazán térképeztem fel a környéket, a fő célpont Milos és a környező kis szigetek lennének, esetleg még egy kirándulás Santorinire.
Szia Döme!
Ez aztána hosszú idő eg yilyen picúr szigeten.
Most rohannom kell el, de ha visszakeresel ennek a topiknak az első oldalaiban valahol írtam egy weblapot, ahol rengeteg szállás van és úgy rémlik voltak kiadó házak is. De már nem vagyok benne biztos. Utána fogok majd nézni..azaz már nézek is. Egy halom linket lementettem, de már nem tudom, melyik az, elküldöm neked privátban.
Andi