A fotóalbumban vannak fotóim, Stavros 2004 néven. Minden évben készül egy csomó fotó, de azeket sajnos még volt idõm feltölteni, így még csak ez az egy album látható!
Teljesen jó, nekem eddig még nem volt negatív tapasztalat. Erre nem biztos, h jól emlékszem, de mintha az Alexandrosnak lenne parkolója. Sok motoros, robogós van.
Igen, volt-van...
A Korali éttermet tudom ajánlani, az árai jók, a gyros nagyon finom, magyar lány dolgozik ott! Közel van a parthoz, így akár strandolás közben is el lehet szaladni egy jó gyrosért. A körforgalomnál is van egy nagyon jó kis étterem. Vásárolni a Zoi élelmiszerboltban szoktunk, ott van minden és az árai is elég jók. A fõúton van egy Dia nevezetû szuper market, az árai ennek a legjobbak, de itt kisebb a választék. A környéken éllítólag van egy LIDL, na ezt én még nem találtam meg, bár megmondom õszintén, elég volt ez a két bolt, nem is nagyon kerestem.
A tengerparton is van egy jó kis taverna, nekem ott a halételek ízlettek nagyon. Az ófaluban van a Panoárma éttererem, oda mindenképpen el kell menni, csodálatos onnan a kilátás.
Készítek egy térképet amin be lesz minden jelölve, jó?
Én már elég régen voltam ott, az árakra nem emlékszem. De azt tudom, h most irodánál 26€/fõ.
Van egy ismerõsöm, õk is autóval mentek ki, tavaly autóval el kirándultak oda. Most éppen megint kinn vannak, hétvégén ha hazaérnek beszedek tõlük minden infót.