Az árak elég hely és szezon függõek, de alkudni - pláne aug. 15-20 után mindenképpen érdemes. Kora délután érdemes érkezni és bemész 3-4 házba ahol kint van a tábla, akkor már kialakul benned valami. Ha viszont nem este mész, tehát van még idõd akkor a tulaj is tudja, hogy ha nem egyezik meg Veled, akkor lazán arrébb sétálsz és a szomszédja is vendég után sóhajtozik, tehát engedni fog az árból.
Ilyen egyszerû.
Tudod kb 2 órája regisztráltam ezen az odalon és irok össze-vissza mert még nem ismerem ki magam rendesen, aztán dolgozni is kellene de az agyam már a tengerparton van.
Igazad van, belecsapunk abba a lecsóba, lesz ami lesz szállás ügyben.
Képzejétek el: Naplemente valamelyik kicsi öbölben, a barátnõm hozzámbújik, kezemben egy üveg METAXA és ez megy a napfelkeltéig.
Sithonia az uticél, Sarti, Sykia, vagy a környéken valami. Bár ahogyan néztem a Narancsparton vagy a GOA beach-on is szivesen aludnék egy-két napot. 21-én indulunk délután 4 órakor. Miért pont akkor? Akkorra már kialszom a 20-ai bulit.
Jobbra a sarokban minden hozzászólásnál ott van "Idézet" link.
Ha arra kattintasz, a hozzászólásodba bele lesz "szúrva" a hozzászólás, amire reagálsz.[/quote]