#1949262012-08-30 22:24:24 Válasz a #194923. hsz-ra
Tüskék maradtak bennem a Narancspart után Szó szerint
Megvannak, most csak kicsit szúrnak. Valamelyik nap már eléggé zavartak, a barátnőm megpróbálta kiszedni őket, mert kicsit kijjebb lógott a végük, mint korábban. Sajnos nem sikerült rendesen megfogni őket a csipesszel, csak letört belőlük egy-egy darab. Előbb-utóbb így is elfogynak, szépen letördeljük a végüket
Némelyik viszont nem is látszik, eltűnt a bőr alatt, majd kiderül, hogy azokkal mi lesz. Amúgy ne gondolj 1 centis tüskékre, 1-2 mm-es darabok maradtak a bőrben csak
Tüskék maradtak bennem a Narancspart után Szó szerint
Látod Thassos után nem maradtak volna!
Mióta hazajöttünk, egyfolytában cikkeket olvasgatok a szigetről, hát annyi de annyi régészeti felfedezés van ott, hogy szerintem még kb 10 évig oda kell járnom, hogy mindent lássak...bár tudjuk, hogy ha meleg van, akkor ráadásul a tenger nyeri az összecsapást!
Üdv itthon Messinia! Jók a képeid nagyon!! Elhiszem, hogy beleszerettél Thassosba, mert én is ezt érzem s van esélyem hogy október végén újra vissza mehetek 1 hétre ez éltet most !
Képzeld augusztusba nyertem 2 napos utat horvátba, s mikor lementünk a strandra. áááááááá bele se akartam menni!! Thassoson 100szor tisztább és szebb a tenger!!!
#1949382012-08-31 11:30:33 Válasz a #194935. hsz-ra
Dei, örülök, hogy tetszettek képek. Mindig megfogadom, hogy majd megpróbálok igazán profi képeket csinálni, de aztán csak kattingatok össze-vissza - de itt a táj adott, itt bárki tud szép képeket csinálni, úgy gondolom.
Hát Thassos nem hasonlitható Horvátországhoz szerintem sem. De ízlések és pofonok természetesen.
A Golden beach aranyló homkját egyenesen imádom!
Biztos vagyok benne, hogy október végén még pont jó idő lesz a pihenésre, és a kirándulásokra. A fürdéssel nem tudom mi a helyzet olyankor.
De jó Neked! Ha lehetőségem lenne, én is visszamennék bármikor!
#1949532012-08-31 21:15:19 Válasz a #194936. hsz-ra
Szia Dei!
Örülök, hogy tetszett! Én is sokszor visszavágyom a helyekre, ahol jártunk, így nagyon jól tudom, miről beszélsz... Ezért is készítek képes beszámolókat, mivel enyhítik a hiányt, miközben segítik az emlékezést. Gyógyszer testnek és léleknek, nekem legalábbis használ, annak pedig külön örülök, ha más is örömét leli bennük, így én is köszönöm!
#1949572012-08-31 22:17:44 Válasz a #194953. hsz-ra
Szia Bea!
Én is nekiveselkedtem este, és végigolvastam - no és persze néztem - a beszámolódat, és szuper lett úgy egyben az egész!
A jövő évi nyaralásra majd gyűjtögethetek is ki belőle pár dolgot, ami nekünk idén kimaradt.
#1949642012-09-01 08:19:02 Válasz a #194957. hsz-ra
Szia Messinia!
Örülök, hogy Neked is tetszett, bár nálam nem sok romos képet találsz, így gondolom volt benned hiányérzet olvasás közben. A strandokat viszont elég jól bejártuk, azzal remélem tudtam segíteni! S az Ipsariót ajánlom még mindenkinek, nem nehéz a feljutás Maries felől terepjáróval, s a nyaralás egyik legszebb élménye lesz, ebben biztos vagyok!
#1949652012-09-01 09:42:18 Válasz a #194964. hsz-ra
Hidd el Bea, hogy a strandokkal is beértem. Ókori maradványokat keresgetek én majd még, ha kint leszek.
Nem vagyunk egy nagy túrázók az az igazság, ezért nem mentünk fel az Ypszariora, ráadásul ugye saját kocsival mentünk,olyan faramuci lett volna még pluszban terepjárót bérelni. (bevallom, sajnáltuk rá a pénzt...
De tényleg sok minden kimaradt, majd jövőre folyt. köv...és ki tudja addig mihez jön meg a kedvünk.
Tapasztalatokat kérnék akinek van őszi Thassosi élménye, gondolom sokkal nyugisabb a sziget, csak a tavernák s egyéb lehetőségek korlátozottabbak vajon?
Amit nagyon szeretek az utószezonban, hogy látom a görögök mindennapjait, és nem csak turistákat. Kellemes az idő. Általában október első napjaiban még kint vagyok, de még soha nem kellett a klímát bekapcsolni, pedig a háziak élesítették. Kevesebb a taverna, kevesebb a buszjárat, de van élet. Szeptember végén, október elején többször hullámzik a tenger, talán kevesebb a napsütés is. Eső nem több mint máskor