#1164152009-09-03 21:04:01 Narancspart? Az mi? Koszpart, az van.
Teljesen egyetértek papamacival a narancspartot illetően. Ekkora igénytelenségre mi sem számítottunk. Ha csak a vizet és a szép fehér homokot nézed - mind a lovak, ellenzővel - nem ér csalódás. De egyébként......hányinger. Kár érte. Azt a sok léhűtőt ki kellene írtani - mert mint a gaz - egyre több van belőlük.
#1164182009-09-03 21:40:41 Válasz a #116415. hsz-ra
Sziasztok!
2006. szeptemberében jártam a Narancsparton. Sajnos akkor is sok volt a vadkempingező és ez látszott is a környéken. Én azóta mindig azt mondom az ismerősöknek, akik először mennek, hogy nézzenek a lábuk elé, mert "alá van aknázva" a terület.
Kár érte, pedig tényleg szép.
D.
Én is elkezdtem összeszedni a szükséges adatokat, infókat a környékről, és olyan képeket találtam hogy végem volt....
ime a link:http://www.phos-graphis.com/Greece%20HTML/content/Possidi_large.html
Kassandát is megmutatja lsd. Possidi, szerintem fantasztikus fotóalbum...
Nézzétek meg. Érdekes
El is határoztun hogy megnézzük:Kalives,Koviou, Kovoutrypes, Lagonosi standot.....
szeretnék én is olyen fotókat készíteni
Szia a térkép nagy segítség volt bejártam az egész félszigetet,első nap mikor motort béreltem elmentünk Vourvourouba szerintem ez a legszebb és itt a legjobb a tengerpart nagyon szép és belehet menni 50-60 métert kényelmessen,haza fele megáltunk a narancsparton de számomra a legnagyobb csalodás volt a szemét a kosz az igénytelenség és stb. több száz sátor, fekhely és ponyva alatt meghuzodó ember és sajna tényleg a saját sz.... járkálnak mert láttam undórító,a másik dolog szeretem volna a szikla faragásokat lefotózni de sajna nem tudtam mert 5-6 logó f.....ú hülye gyerek véste a nap alakú új faragást amugy nem láttam máshol csak monokinit,véleményem szép de sajna zsufolt a partja kicsi és undorító aki látta az tudja miről beszélek szerintem nyugodtan hanyagolható,majd folyt.köv.
Így van tényleg nem olyan nagy szám a Narancspart... Nekünk legjobban Porto Koufo tetszett. Csendes öböl,szép parttal.
#1165532009-09-04 21:24:05 Válasz a #116539. hsz-ra
"annak idején" valószínűleg én lettem volna a legboldogabb, ha autóstoppal és hálózsákkal eljutottam volna kölyökéveimben a Narancspartra... Talán ez az oka, hogy toleránsabb voltam a vadkempingesekkel, és megláttam a narancspartban azt, ami miatt érdemes oda menni.
Afrodité89!
A part valóban elég eldugott helyen van,de fantasztikusan szép.Képem van róla ,de,hogy hogy kell feltenni,fogalmam sincs.Ha hazajön a fiam megkérem,hogy segítsen felrakni.
Szia
Sziasztok köszönöm de sajna ez az igazság Vourvouroba a legszebb a tenger.Még tudnám ajállani azoknak akik kimozdulnak Sartiról ,Porto Koufot az még gyönyörű,tovább menve jön Toroni na aki járt 10-12 éve Sartin és emlékszik rá az is ilyen volt a strand rendezett a sétány mellet a pálmák alatt zöld a fű, Sartin sajnos kivan száradva minden,nem foglalkoznak vele,tovább én a fő uton mentem Neos Marmarasig itt kicsit zsúfoltabb nyüzsgöbb mint Sarti strandja áttlagos ja és aki nem szeret hegyet mászni az készüljön rá mert igen meredek dombok vannak innen tovább paradisosig mentem ez egy kellemes kis strand,vissza fele én felmentem Parthenonasba ez egy csendes kis falu a hegyek között nagyon szép killátással és eszmélettlen finom frappéval,innen én lementem a parti útra ezt csak ajánlani tudom mindenkinek szebbnél szebb öblök kihalt partok és minden amit ellehet képzelni ,Porto Kararasba sajnos nem engedtek be pedig kerítésen át nézve nagyon gyönyörű,Ag.kiriaki na itt aztán végre találtunk kagylót,csigát sikerült is vagy fél szatyorral össze szedni,tovább csak szép helyek fogadt ezzen az uton Tristinikában nem sok minden van aki nyugodtan akar fürödni az ne hadja ki Dostenka is ugyan ilyen kevés ember és jó strand.Még talán Kalamitsi is megér egy fürdést és Skala Sikias is most ennyi de még irok
Elnézést hogy csak most jelentkezek.Sikerült néhány negatív élménnyel gazdagodtunk.A Tatabányai indulással együtt sikerült cc27 óra múlva elfoglalni a szállásunkat.Néhányszor voltam Görögországban,az első útjaim a Délszláv válság idején voltak.Soha nem utaztunk ennyit.Sajnos az utazási iroda szervezésben volt a hiba(Apollon Travel).Második negatív élményünket egy honfitársunk eredményezte.Gyermekének "végtermékét" a kikötő felé vezető ösvényre sikerült helyezni.Ismeritek a környéket,az egyik oldal szúr,bök, a másik eléggé meredek.....Ha így folytatódik eléggé negatív lesz a vélemény rólunk!és sajnos általánosítanak. Egyébként Sarti csodálatos mint mindig!Vissza felé semmi probléma nem volt.
Köszönet az Apollon-nak az utazásért! Ma reggel értünk haza Sartiról, a szállás (Michalis) minden igényt kielégített (görög szinten), a sofőrök jól végezték dolgukat (Cucu + Tibi), egyedül az utastársakból hagyhattunk volna egy családot véletlenül valamelyik pihenőben...
Szal a kovetkezo dolgot talaltam ki: januarban elindulok nyaralni ide-oda , aztan ahogy kezd kellemesebbe fordulni a gorog idojaras, deltol eszak fele bejarom az orszagot.
Aprilis vegen Sartira erkezem, ott kezdek melozni, vannak mar ismeroseim arra, tavaly nyaron ott dolgoztam.
Egyedul uncsi utazni..
Van kedve vkinek csatlakozni hozzam?